İstanbulspor'u konuk edecek

İstanbulspor'u konuk edecek

20 Aralık Salı günü saat 21:00'de Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak maçın biletleri satışta.

 

20 Aralık Salı günü saat 21:00'de Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde oynanacak maçın biletleri satışta.

Öte yandan biletlerin 180 TL ile 3000 800 TL arasında satıldığı aktarılıyor.

"En büyük hedef lig şampiyonluğu"

Takım olarak her geçen gün kendilerini geliştirdiklerini söyleyen Gustavo Enrique, sezonun geri kalanıyla ilgili soruları yanıtlayarak, "Eskiden aynı motivasyonla takımım için savaşmaya  hazırım. Futbolcular olarak tanışmak için sabırsızlanıyoruz." Bu sene betaverse en büyük hedefimiz ligi kazanmak” diye konuştu.

'İsa Ulusun Kaderini Değiştirdi'

Sarı-Lacivertliler'in yıldızı İrfan Can Kahveci'nin Jorge Jesus ile ilgili şaşırtan sözleri var. 27 yaşındaki yıldız, "Umarım uzun yıllar memleketimizde kalır. Bir insanın gelişi bir ülkenin kaderini değiştirir hoca da öyle bir insandır ki inşallah uzun yıllar devam eder.

Fenerbahçe ekibi, kupa ve lig maçlarının hazırlıklarını Samandıra Can Bartu tesislerinde sürdürüyor. Sarı Lacivertli futbolcu İrfan Kan Kavic, sabah antrenmanının ardından bir konuşma yaptı. İrfan Can, Antalya'daki kampın iyi geçtiğinin altını çizerek, "Hazırlık maçlarını lig formatında geçirdik. Takımda güzel bir dostluk oluştu. Bu seni yansıtıyor ve dürüst olmak gerekirse iyi bir eğitim kampı geçirdiğimizi düşünüyorum. Bizim için verimli bir kamp oldu" dedi.

Salernitana'ya karşı hazırlık maçında ve Dünya Kupası finalinde betaverse giriş attığı gollerin ardından Irrfan Kan, Messi'nin rolü hakkında: "Dünya Kupası'nı bulduk. harika olmak. Hele ki şampiyonluk devam ederken  bu maçı önceki maçlara kıyasla görüyorum. Takımımızda Messi-Ronaldo rekabeti var. En büyük avantaj da Messi'de.

'Gol Devam'

İrfan Can, kariyer gol rekorunu kırmak için bir golü daha olduğunu hatırlatarak, "Odaklanınca oyun odaklı gidiyor. Ben pek dikkat etmiyordum. beni rahatsız hissettirdi. devam edeceğiz. Aslında bu goller maçtan sonra çıkacaktır. Keşke daha fazla gol atıp daha fazla asist yapabilseydim.”

"Her zaman çekmeye çalışırım"

İrrfan Can attığı goller ve yaptığı asistlerle ilgili olarak, "Gerçekten denedim. Aslında uzun yıllar çalıştım. Bu bir veya iki yıllık bir durum değil. Her zaman topa vurdum ve yeteneğim var. Çocukken çok maç izledim ve bunlar otomatik olarak ayaklarıma yansıdı"

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.