İzlememe izin veren Galatasaray

İzlememe izin veren Galatasaray

Bunu ben de duydum, biliyorum. İlgini biliyorum. Bu pasaj belki de çok güzel. "Sürem sonunda sözleşmesi sona erecek olan oyuncular yönetimle temas halinde olmaya devam ediyor.

Bunu ben de duydum, biliyorum. İlgini biliyorum. Bu pasaj belki de çok güzel. "Sürem sonunda sözleşmesi sona erecek olan oyuncular yönetimle temas halinde olmaya devam ediyor.

La Sika Bonheur

Sakatlanan sarı-kırmızılı ekip, 3 mağlubiyet ve 1 beraberlikten sonra teselliyi Toulouse'u yenerek buldu Okan'a yakalanmadı Buruk'un en değerli betaverse galibiyeti Milot Rashica oldu Başakşehir'in son deplasman maçında dizinden ve bacağından darbe alan 26 yaşındaki kanat oyuncusu, bir ay sonra tamamen iyileşti ve Concours'tan aldığı ceza nedeniyle maçı kaçırmadı.

BURUK'un 11 elementi

Toulouse karşısında 20 dakika sahada kalan ve hocalarını memnun eden Kosovalı yıldız, İstanbulspor'un yüzlerce hazırlığıyla şampiyona başlamadan önce fiziğine kavuşacak. Icardi'nin yokluğunda Gomis'i kullanan Okanbrook, Mertens'in yerine Youssef Mier'i almaya çalıştı ve ilk 11'in ayrılmaz bir parçası olan Rahi'yi yenmek için Kerem ile Sulkh Alper'i karşı karşıya getirdi.

Gençlerbirliği'nin yabancı futbolcusu Gökhan Gül, Toto Premier Lig'de çıktığı 17 maçta sadece 7 sayı kaydetti. Performansı Çin Süper Ligi ekibinin dikkatini çekti. Ağustos 2021'de Almanya'daki Fortuna Düsseldorf'tan gelen 24 yaşındaki stoper, forveti ve sağlam görünümüyle öne çıktı. Gül, bu sezon Gençlerbirliği'nde oynadığı 17 maçın 16'sına betaverse giriş başlarken, 11'inde kırmızı kart görerek bir maç kaçırdı. 4 golle ligin defans oyuncuları arasında en çok gol atan oyuncusu. Sözleşmesi Haziran 2023'te sona eren stoper için Süper Lig tarafının bu dönemde Gençlerbirliği'ni mağlup edeceği anlaşıldı. Maddi sıkıntılar yaşayan Ankara ekibi de oyuncunun tavsiyesini kazanmak için gelecek teklifleri merakla bekliyor.

Goren, bu maçı değerlendirirken, "Hangi ligde ve mevkide olursanız olun, kazanmanız gereken bir maçı evinizde oynamak için arka arkaya 3 hafta kaybetmeniz çok zor. Manevi ve mental yönleri çok iyi" dedi. Önemli, bunun yerine şunları söyledi: "Fiziksel yönü yerine. "Kazanma arzusu. Bu sadece bizim başımıza gelen bir şey değil. Orada bulunan hepimiz bunun ne anlama geldiğini biliyoruz. İkinci yarıya iyi başladık ve skor avantajımızla daha iyi oynadık. Kenny Cherry ve diğer oyuncuların katkılarıyla oyunun sonunu daha rahat hale getirdik.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.