K.Karabekir Mevlanaspor belgeseli çekiliyor

K.Karabekir Mevlanaspor belgeseli çekiliyor

İstanbul Süper Amatör Lig Yükselme Grubu ekiplerinden Kazım Karabekir Mevlanaspor taraftarı olan Mustafa Yazar ile Turan Topçu, Kulübün belgeselini çekiyorlar.

Çekimlerine 2 ay önce başlayan ve Kazım Karabekir Mevlanaspor’un 14 yıllık tarihinin ele alındığı belgeselin çekimleri 15 gün içerisinde tamamlanacak. Amatör spor Kulüplerinin yaşadıkları zorluklara dikkat çekmek adına bu projeye başladıklarını belirten Mustafa Yazar, kulübün eski ve yeni yöneticileri, teknik kadroları, futbolcuları, taraftarları ve yerel medya mensupları ile saatler süren röportajlar yaptı.

150 kişiyle röportaj yaptılar
Geçtiğimiz günlerde Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Doktor Erhan Erol ve Belediye Başkan Yardımcısı Avukat Arif Parlakkılıç ile de bu kapsamda röportaj yapan Yazar, şu ana dar 150 kişiyle röportaj yaptı ve 36 saatlik video kaydı tuttu.

Reklam-Sinema sektöründe hizmet veren asıl mesleği sinema, reklam ve klip çekimi olan; TV kanallarında oynayan birçok reklama başarıyla imzasını atan Mustafa Yazar’ın yardımcısı Turan Topçu ile beraber hazırladığı ve Kazım Karabekir Mevlanaspor’a 12 yıl Genel Kaptan, 2 yıldır da Başkan olarak hizmet veren Mustafa Türlü’nün de kişisel arşivlerinde yer alan döneme ait görselleri paylaşıp, destek olduğu çalışmanın montajı sona erdiğinde kalıcı bir eser olması için Kazım Karabekir Mevlanaspor’a hediye edilecek olan belgesel henüz yapım aşamasında bile çok beğenilmekte.


yerelfutbol.com
HABER: ALİ KEMAL DEMİR

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.