Kadın takımı üçüncü oldu

Kadın takımı üçüncü oldu

Street Fighter V: Champion Edition'da Çinli Taipei'den GamerBee, geçen yıl Singapur'da kazandığı unvanı art arda ikinci altın madalyasıyla savundu.

 

Street Fighter V: Champion Edition'da Çinli Taipei'den GamerBee, geçen yıl Singapur'da kazandığı unvanı art arda ikinci altın madalyasıyla savundu. İngiliz The4phlizz ikinci olurken, Yeni Zelandalı ChotChips İstanbul'dan bronz madalya ile ayrıldı. PUBG mobil oyun finallerinde Vietnam, Suudi Arabistan'ı yenerek altın madalyanın sahibi oldu. Suudi Arabistan ikinci oldu ve Çinli Taipei bronz madalya kazandı.

Başkan Ekrem İMAMOĞLU'nun Ziyareti

GEG 2022'nin son gününde etkinliğin düzenlendiği Hilton İstanbul Bomonti'yi ziyaret eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Türk sporculara ve yarışmaya katılan tüm katılımcılara başarılar diledi. İmamoğlu, “İnsanların egzersiz alışkanlıklarının ntvsporbet değiştiği bir dönemde birçok ülkenin katıldığı bir organizasyonu sunmaktan gurur duyuyoruz. İstanbul, Doğu ile Batı'nın, çoklu medeniyetlerin ve çoklu kültürlerin buluşma noktasıdır. Dolayısıyla İstanbul'da dünyayı birleştiren bir etkinliğin olması bu açıdan çok değerli. 2036 Olimpiyatlarına aday bir şehir olan İstanbul için böylesine değerli bir uluslararası etkinliğe ev sahipliği yapmak, süreçte önemli bir adımdır. Belirtti.

GEG 2022 silinmeyecek

İlki geçen yıl 30 ülkeden 150 sporcunun katılımıyla Singapur'da düzenlenen GEG, bu yıl  iki kat daha fazla  ülke ve sporcunun katılımıyla İstanbul'da ntvsporbet giriş gerçekleştiriliyor. #GEG22'nin açılış töreni sıra dışı maçlara ve keyifli anlara sahne oldu. Global espor oyunları; 2023'te Suudi Arabistan, 2024'te Çin, 2025'te Birleşik Arap Emirlikleri ve 2026'da Amerika Birleşik Devletleri ev sahipliği yapacak.

Trabzonspor'un 79. Olağan Genel Kurulu gerçekleşti. Bordeaux Blues'ta Ahmed Aoğlu başkanlığındaki 47. konsey, mali ve idari olarak serbest bırakıldı.

Trabzonspor'un olağan toplantısı, KTÜ Prof. Dr. Osmanlı Turan Kültür Merkezi'nin salonunda yer alır. Toplantıya Başkan Ahmad Aoğlu, yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra eski kulüp  başkanı Ahmad Cheral Ataman ve genel kurul üyeleri katıldı.

Kulüp başkanı Ali Sürmen, genel kurul yönetim kurulu başkanı oldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından kulüp genel müdürü Sinan Varlıklı, mali tablo hakkında üyelere bilgi verdi. Varlık, 31 Ekim 2022 itibarıyla kulübün borcunun 2 milyar 383 milyon 299 bin 681 lira olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.