Kağıthanespor Bağlarbaşı'nı liderlikten indirdi

Kağıthanespor Bağlarbaşı'nı liderlikten indirdi

İstanbul Süper Amatör ligi 1. grup 10.hafta karşılaşması Hasbahçe stadında Kağıthane spor ile Bağlarbaşıspor arasında oynandı. Karşılaşmayı ev sahibi Kağıthanespor 2-1 kazanarak rahat bir nefes aldı.

İstanbul Süper Amatör ligi 1. grup 10.hafta karşılaşması Hasbahçe stadında Kağıthane spor ile Bağlarbaşıspor arasında oynandı. Karşılaşmayı ev sahibi Kağıthanespor 2-1 kazanarak rahat bir nefes aldı.

Karşılaşmaya her iki takımda istekli ve arzulu çıktı ilk dakikalarda, karşılıklı ataklarla geçti.15.dakikada konuk takım Üsküdar temsilcisi sağ kanattan geliştirdiği atakta Tuna han ceza sahası içinde topu Kenan çıkardı Kenan topu kontrol edip iyi bir vuruşla topu kaleye gönderdi Kağıthanespor'un defans oyuncusu Fatih topu kale çizgisinden çıkardı.

23.dakikada konuk takım Bağlarbaşıspor orta sahadan geliştirdiği kontra atakta Kenan topu aldı kaleci Selim'le karşı karşıya kaldı Selim ceza sahasının içinde topa müdahale ederek gelişen atağı önledi. Bu pozisyonda kaleci Selim sakatlanarak oyun dışında kaldı.

Ev sahibi takım 30. Dakikada orta sahadan gelişen atakta topu Çağdaş kontrol edip ceza sahası dışından topa sert bir vuruşla topu ağlara gönderdi 1-0.
İlk yarı Kağıt han sporun 1-0 skorla tamamladı.
2. yarıya her iki takımda kontrolü başladı özellikle konuk takım  2. yarıya  oyuncu değişikliğiyle başladı Tuna han çıktı Ahmet girdi defanstan Enes öne çıkarak forveti güçlendirerek golü bulmak isteyen konuk takım baskılı oyunu ile rakibine zor anlar yaşatıyordu. 58.dakikada konuk takım oyuncusu Ahmet bir an duraklaması ev sahibi takım oyuncusu Burak topu iyi takip etti ve top önüne aldı kaleci Engin'le karşı karşıya kaldı güzel bir vuruşla topu filelere gönderdi 2-0. 

Golden sonra konuk takım bütün gücüyle rakip kaleye zorluyordu.78.dakikada konuk takım orta sahadan gelişen atağı ceza sahası içine gelen topu iyi takip eden Hasan güzel bir vuruşla topu ağlara gönderdi 2-1. 90.dakikada Konuk takım oyuncusu Ahmet Hakem Fahri Var kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. karşılaşma Kağıthane spor'un 2-1 skorla tamamlandı. 




STAD: Hasbahçe Arena
SAHA KOM: Orsan Belhan
HAKEMLER: Fahri Var,  Habip  Tiryaki, Ali Uğurtan Demirtaş
KAĞITHANE SPOR: Selim (25 Şükrü)Tarık, Savaş, Hasan, Fatih, Furkan, Yalçın, Savaş,(57 Burak) Burhanettin,Çağdaş, Can Berk, ( 60 Onur)
TEKNİK SORUMLU: Uğur Kınaş
BAĞLARBAŞI SPOR:Engin, Aziz, Cenkay, Enes, Atakan, Sezer, Yunus, Tunahan, (45 Ahmet) Kenan, Emrah, (61 Hasan) Ali(76 Ömer Faruk) 
TEKNİK SORUMLU: Özcan Çerlik



























Haber-Foto : Murat Nazik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.