Kapsal'ın açıklaması şu şekilde değerlendirildi

Kapsal'ın açıklaması şu şekilde değerlendirildi

Şenol, Beşiktaş takımına bir kişiyi dahil etti, onun takımı, bilmiyorum, biliyor musun? Turgay Üçer. Tanıdığım bir kişi, milli takımda da görev yapan Turgay Bey çok değerli bir insan, çok bilgisi var.

 

Şenol, Beşiktaş takımına bir kişiyi dahil etti, onun takımı, bilmiyorum, biliyor musun? Turgay Üçer. Tanıdığım bir kişi, milli takımda da görev yapan Turgay Bey çok değerli bir insan, çok bilgisi var. Bir Turgay hocası neden direk üç yer ayırır? Psikolojik nedenlerle. Başta duydum mesela  Dele Alli'nin özel hayatında futbolunu etkileyen psikolojik sorunları var ki bu normal, belki özel hayatında bir terslik var. Turgay Üçer buna odaklanacak ve diğer oyuncuların sorunlarıyla ilgilenecek. Beşiktaş maçında bir kez konuştuk ve 'sahibine verilmeyen her iş boşa gider' dedim. Başka bir deyişle, Valérien Ismaël iyi niyetli ve ben kimseyi eleştirecek yer betonred değilim, herkesin mahremiyeti ve karakteri önemlidir. Koç olarak Valerian Ismail'in insani yönünün iyi olduğunu ama yeterli olmadığını söylüyoruz. Maalesef Beşiktaş'taki mirası felaket oldu. Hani birine pansiyon ve banyolar miras kaldı, diğerine borç kaldı ve şimdi Şenol Hoca'ya borçlu. Beşiktaş takımında ciddi fiziksel, teknik ve mental problemler var.

Kupa maçında kötü bir  pas olduğunu ve yenilebileceğini fark ettim, burada  biri yabancı biri yerli olmak üzere iki profil var, çok kaliteli oyuncular var ama sahadaki sıkıntıları altyapıdan kaynaklanıyor gibi. Onlar da çok yaşlı 30 grupta çoğu Weghorst ve Cenk gibi sahada ne yapacaklarını bilemiyorlar sahada her şeylerini teçhizata vermek istiyorlar Cenk  hep böyledir siz hayal edin Weghorst Sturt, Arjantin'e karşı iki gol atıp uzatmalarda üç penaltı kaydetti mi? Gol atıp Urfaspor'a karşı seviyesine bakın. Bu adam sahada koşuyor, gol atıyor, itiyor, "Al Weghorst" diyerek hocasını rahatlatıyor. Profesyonelliğe o kadar odaklanmıştı ki o seviyeden o seviyeye çıktı ve betonred giriş adam için hiçbir  fark yaratmadı. Aynı şekilde Cenk de 30-31 yaş grubunda gol atmak için sahada ne yapacağını bilemiyor. Şimdi böyle oyuncular çoğalırsa, burada daha çok birlik olursa Beşiktaş birçok zorluğun üstesinden gelir. Evet takımın oyunda, savunmada sorunları var  ama Beşiktaş'ın en büyük sorunu zihniyet. Bence Turgay'ın yapacak çok işi var ve bence önce onu halletmesi gerekiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.