Kaptanlardan ortak açıklama

Kaptanlardan ortak açıklama

Bölgesel Amatör lig 9. grupta mücadele eden Sultanbeyli Belediyespor, A takım kaptanları Sertaç Ergen, Burak Gürsoy, Caner Eryiğit ve Emrah Günden yaptıkları ortak açıklamada birlik ve beraberlik mesajı verirken, sezon sonu hedeflerine mutlaka ulaşacaklar

 Bölgesel Amatör lig 9. grupta mücadele eden Sultanbeyli Belediyespor, A takım kaptanları Sertaç Ergen, Burak Gürsoy, Caner Eryiğit ve Emrah Günden yaptıkları ortak açıklamada birlik ve beraberlik mesajı verirken, sezon sonu hedeflerine mutlaka ulaşacaklarını belirttiler.

İsçehisar maçının her ne kadar kolay bir maç olarak görülse bile rakibi ciddiye alarak sahaya çıktıklarını belirten kaptanlar alınan farklı galibiyetin kendilerini hedefe daha da yaklaştırdığını söyledi.

Yerel seçimler dolayısıyla bir hafta ara verilen BAL liginde bitime üç hafta kala bu şekilde bir aranın verilmesi takımın Serdivanspor maçına çok daha iyi şekilde hazırlanmasını ve motive edeceğini düşünen kaptanlar morallerin üst seviyede olduğunu  ve maçın öneminin farkında olduklarını söylediler.

Serdivanspor maçının zor geçeceğini düşünen futbolcular ise gerçek kimliklerini sahaya yansıttıkları takdirde bu deplasmandan da galibiyetle döneceklerinden emin olduklarını ve hedeflerinin mutlak 3 puan olduğunu söylediler.

Takım olarak şuan ki hedefimizin play off  maçlarına kalmak ve buradan 3.lige terfi etmek olduğunu söyleyen Sertaç Ergen  kalan maçlara tam motivasyonla hazırlandıklarını ve sorumluluklarının bilincinde olduklarını söyledi. Ayrıca sezon boyunca yaşanan talihsizliklerden dolayı bir çok puan kaybetmenin de kendilerini üzdüğünü söyleyen kaptan geriye bakmanın bir anlamının olmadığını söyleyerek kalan 3 maça odaklandıklarını söyledi.




Kaynak : sultanbeylibelediyespor.org

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.