Kara Kartal'da teknik direktör Şenol Güneş'in randevusu

Kara Kartal'da teknik direktör Şenol Güneş'in randevusu

Anthony Nwakaeme'den mesaj geliyor Nijeryalı golcüyle İstanbul'da görüşen liderler, oyuncuyu istediklerini resmileştirdiler.

 

Anthony Nwakaeme'den mesaj geliyor Nijeryalı golcüyle İstanbul'da görüşen liderler, oyuncuyu istediklerini resmileştirdiler. Siyah Beyazlılar, bu temaslarda Nwakaeme'nin kulübü Al-Fahya'dan tavsiye alması halinde transferin hızlı bir şekilde tamamlanabileceğini söyledi.

Öte yandan 33 yaşındaki başarılı oyuncu, Arap kulübünün zor günlerden geçtiğini belirterek, "Burası özel bir kulüp ve yapacak çok işim var. onlara göre ayrılma sebebi Sadece doğrudan kulüple iletişime geçip bir anlaşmaya varırsanız, sorunsuz bir şekilde betticket imzalarım. Benden kulübe değil, kulüpten bana talepte bulunmak en mantıklı yoldu" dedi. Kartal, bu güvenceye istinaden Al-Fahya kulübüyle direkt temasa geçti.

Rabzonspor taç giydi

Nwakaeme direkt katkı sağladı Spor Toto Süper Lig'de çıktığı 30 maçta 13 gol  10 asistlik performans sergileyen Trabzonspor'a şampiyonluk sevinci yaşatan adam, Bordeaux Blues'un Çinli futbolcuyla yeni  bir maaş sözleşmesi imzalamasının ardından anlaşmaya varamadı. Süper Lig ve Avrupa Kulüplerinden bir sonuç alamayınca Arap takımı Al-Fahya'yı kabul etti.

Galatasaray, Dünya Kupası sırasında lig tatilinde tam 5 hazırlık maçı oynadı. Huang Hong hazırlık maçında Vallecano'ya 1-0, Villarreal'e 4-3, Adana Demir ile 2-2 berabere kaldı ve Lazio'ya 2-1 mağlup oldu. Okan Buruk öğrencileri finalde Fransa temsilcisi Toulouse'u 2-1 yenerek morallerini kurtardı.

"Dinamik ve nitelikli gençleri var"

Tecrübeli golcü, "Lige yaklaşırken iki güzel maç oynadık ve betticket giriş lige elimizden geldiğince iyi  hazırlanmaya çalıştık. İki takıma da teşekkürler. Galatasaray ile ilk karşılaşmamda yine enerji dolu ve kaliteli gençleri var. Sahada iyi bir takım gördüm. Bu şekilde bizim için de iyi bir kontrol."

"Türkiye bir futbol ülkesidir"

"Türk futbolunu takip ediyor musun?" Soruyu yanıtlayan İmmobile, "Evet. Türkiye uluslararası öneme sahip bir futbol ülkesi. Takımları ve milli takımlarıyla tanınan bir ülke. Euro'ya katılan bir ülke. Önemli ve harika bir futbol kültürü var." söz konusu.

"Messi kupalar kazandı"

Dünya Kupası hakkında konuşan 32 yaşındaki futbolcu, "Maalesef dışarıdan kovalamak zorunda kaldım. Ama güzel bir maçtı. Dünya Kupası'nda da şampiyonları ve en iyi oyuncuları görmeye devam ediyoruz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.