Karabekirspor ikinci yarıda güldü

Karabekirspor ikinci yarıda güldü

İstanbul U-14 Ligi 32. Grub takımlarından Karabekirspor, Ümraniye Belediye Suni Çim Sahasında Beykoz Belediyespor'u misafir etti. İlk yarısı 3-3 beraberlikle geçilen ve müthiş çekişmeye sahne olan mücadelede, Karabekirspor ikinci yarıda Batuhan'ın attığı

 İstanbul U-14 Ligi 32. Grub takımlarından Karabekirspor, Ümraniye Belediye Suni Çim Sahasında Beykoz Belediyespor'u misafir etti. İlk yarısı 3-3 beraberlikle geçilen ve müthiş çekişmeye sahne olan mücadelede, Karabekirspor ikinci yarıda Batuhan'ın attığı golle sevinen taraf oldu.

Vefa Kaya'nın yönettiği mücadeleye iki takımda hızlı başladı, izleyenlerin keyif aldığı  ve 6 golün atıldığı maçın ilk yarısı 3-3 berabere sonuçlandı. Ev sahibi Karabekirspor'un gollerini İbrahim ve Birkan 2 atarken, Beykoz Belediyespor'un gollerini Kenan, Görkem ve penaltıdan Yusuf kaydettiler.

İkinci yarıya iki takımda beraberliği bozma adına ataklar yaparak başladılar. İki takımda yakaladıkları net pozisyonları değerlendiremezken, maçın sonlarına doğru Karabekirspor, geliştirdiği atakta Batuhan'ın attığı güzel gol ile mücadeleyi 4-3 kazanıp haftayı 3 puanla kapayan ekip oldu. Mücadelede Karabekirspor'dan İbrahim, Ensar, Birkan ve Buğra oynadıkları futbolla göz doldururken, Beykoz Belediyespor'dan ise Görkem ve Yusuf başarılı gözüktüler.


















Haber-Foto : Nilüfer Demirci

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.