Kartal Belediyespor Taksimspor’u Mağlup Etti

Kartal Belediyespor Taksimspor’u Mağlup Etti

İstanbul Süper Amatör Lig 4′ncü grupta 3′ncü sırada yer alan ve bir üst lige çıkma mücadelesi veren Kartal Belediyespor, önceki gün Kartal Yunus Sahası’nda Taksimspor ile karşılaştı. Kartal Belediyespor’dan Aykut Gökdemir ve Tolga Yılmaz’ın attığı gollerl

Karşılaşmayı izleyen Kartal Belediyespor’un Onursal Başkanı olan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz,  Kartal Belediyespor’un sahada gösterdiği oyunu başarılı bulduğunu belirtti.  Başkan Öz, “ Kartal Belediyespor’un maçını büyük bir keyifle izledim. Taktik ve oyun tarzı olarak takımı beğendim. Yetenekli futbolcularımız var. Kartal Belediyespor futbol takımında top koşturan çocuklar, zamanla bu takımda pişecekler.  Futbolcuların Kartallı ve genç olmaları Kartal Belediyespor’a alınmalarına, kulübün kuruluş amaçlarına uygun bir yapı oluşturdu.  Bundan sonra bunun üzerine ilave ederek Kartal’ı ve belediyeyi layıkıyla temsil edecekler. Oyuncuların davranış fonksiyonlarını da beğendim.  Centilmence bir karşılaşma oldu. Kartal Belediyespor iyi yolda” diye konuştu.
Kartal Belediye Başkanı ve Kartal Belediye Spor’un onursal başkanı op. Dr. Altınok Öz, konuşmasının ardından futbolcularla toplu fotoğraf çektirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.