Kartallı Dağcılar Şampiyonluk Tırmanışında

Kartallı Dağcılar Şampiyonluk Tırmanışında

Türkiye Dağcılık Federasyonu Spor Tırmanış Yarışmaları Türkiye Şampiyonası’nda ödül alan Kartallı sporcular Ekolojik Pazar Eğitim Çadırı’nda bir araya geldi.

19-20 Mayıs’ta İstanbul’da yapılan Türkiye Spor Tırmanışı Minikler Gençler Şampiyonası’nda Kartal Dağcılık ve Dağ Sporları Spor Kulübü adına ilk kez yarışlara katılan miniklerde Irmak Eyüboğlu Türkiye ikincisi olarak madalya kazanırken, Adasu Deniz Akça Türkiye beşincisi oldu. Yıldızlarda ise Kamil Hayati Bertay Türkiye beşincisi olurken,  gençlerde Atlas Tenis ve Doğa Sporları Kulübü adına yarışan Ahmet Çolak Türkiye dördüncüsü oldu. 

Sporcular madalya töreninde yaptıkları konuşmada bir buçuk yıldır yarışmalara hazırlandıklarını belirterek,  kendilerine antrenman yapma olanağı sağlayan ve kulüplerini destekleyen Kartal Belediyesi’ne teşekkür etti.  Ekolojik Pazar Eğitim Çadırı’nda dağ sporu antrenmanı için çalışma duvarının olmasını ve hazırlanan çalışma ortamıyla düzenli antrenman olanağının oluştuğunu belirten sporcular,  tüm bu çabanın başarılı sonuçlar getirdiğini belirtti.  

21-22 Temmuz’da Ankara’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’nın ikinci ayağında ilk beşe girenlerin Milli Takıma alınacağını belirten sporcular, çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini belirtti. Kartal Dağcılık Kulübü Başkanı Ayhan Tarhan ve Cenk Sözen’in çalıştırıcılığını yaptığı sporcular, başta Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz olmak üzere tüm belediye çalışanlarına ve katkısı olan herkese desteklerinden dolayı teşekkür etti.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.