Kartalspor A2 Türkiye Şampiyonu Oldu

Kartalspor A2 Türkiye Şampiyonu Oldu

2011-2012 sezonu A2 Ligi Türkiye Şampiyonası finalinde Bucaspor'u 2-0 mağlup eden Kartalspor, şampiyon oldu.

Türkiye A2 Futbol Şampiyonası’na katılan ve finalde karşılaştığı Kayseri Erciyespor, Bursaspor ve Türkiye’nin en güçlü alt yapısına sahip olduğu belirtilen Ege temsilcisi Bucaspor’u 2-0 yenerek Türkiye Şampiyonu olan Kartalspor A2 takımına Kartal Meydanı’nda şölen düzenlendi. 

Taraftarların büyük ilgi gösterdiği ödül törenine Kartal Belediye Başkanı ve Kartalspor Onursal Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Başkan Danışmanları, Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri, Kartalspor Yönetim Kurulu Başkanı Ergun Öztaner, Başkan Yardımcıları, Kartalspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Binali Aydın, Kartal İlçe Spor Müdürü İsmail Şenay, Kartalspor İkinci Başkanı  Müjdat Keçeli, As Başkan Nihat Dumlu, Kartal Amatör Spor Kulüpleri (KASK) Genel Başkanı Ali Osman Baran, Karyapsan A. Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Nas, şampiyon takım oyuncuları, aileleri ve Kartalspor taraftarları katıldı.

“Altyapısı olmayan bir kulüp ayakta kalamaz”

Şampiyon takım futbolcularının isimleri tek tek okunarak taraftarlara tanıtıldıktan sonra kısa bir konuşma yapan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, alt yapısı olmayan bir spor kulübünün ayakta kalmasının mümkün olamayacağına işaret ederek “stat  projemiz var. O yolda yürüyoruz, yürümeye de devam edeceğiz. Bizim en büyük eksikliğimiz alt yapıdaki tesis eksikliğimizdir. Umarım bu sene bu eksikliği gidereceğiz. Yapabilirsek stadı da yaparız. Burada hiçbir ayrım gözetmeden, siyaset ayrımı gözetmeden herkesi bu konuda iş birliğine çağırıyorum. Altyapısı olamayan bir spor kulübünün ayakta kalması mümkün değildir. Bir kere Ergun Bey başkanlığında Kartalspor yönetimine, biz belediye ile uğraşırken onlarda sporla uğraştıkları için Özgür hoca ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi. 

“Hayatta en zor şey, tepede olmaktır”

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, konuşmasında Kartalsporlu Ethem Pulgir’in 1. Lig takımları tarafından istenildiğine değinerek konuşmasına şöyle devam etti: “ Kartalspor yönetimi bana  ‘Ethem Pulgir’i iki tane 1. Lig takımı istiyor’ dedi. Benim de kanaatim şöyle ki, bu gençler Kartalspor’a daha uzun süre hizmet edecek. Kartal, gençlerimizle gurur duyuyor. Henüz gitmeleri çok erken, ancak çocuklarımız üç büyüklerde oynayacak düzeye getirildiklerinde, istedikleri takıma gidebilirler. Kartalspor-Kayserispor’dan daha küçük bir takım değil. Diğerlerinin de yeri burasıdır. Çok çalışacaklar hocalarının gözüne girecekler ve hocaları üst takım hocamız Besim hocaya tavsiye edecek, üst takımda oynayacaklar. Kartal’a vazifelerini yaptıktan sonra gidebilirler. Şimdi topçularımızı ve arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz. Şampiyon oldukları için bu mutluluğu Kartal’a yaşattıkları için emeklerine sağlık diyoruz. Ama hayatta en zor şey tepede olmaktır tepede olup tepede durmayı becerebilmektir. Şampiyon oldukları için kimse kasılmayacak, daha çok çalışıp A Takıma girecekler. Onlardan beklentimiz budur. Hepinize teşekkür ediyorum, topçuları da tebrik ediyorum” diye konuştu. 


Başkan Öz’den Futbolculara Cumhuriyet Altını

Konuşmaların ardından Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, futbolcuları tebrik ettikten sonra her birine Cumhuriyet altını verdi. Şölenin ardından, meydanı dolduran gençler, Grup Kara Patlıcan’ın verdiği konserle  keyifli vakit geçirdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.