Kayserispor Oyun Sergileyemedi

Kayserispor Oyun Sergileyemedi

Sahaya koyan, sahada değişimleri meydana getiren şahıs ben ve ekibim. Kayserispor maçında istediğimiz oyun ortaya çıkmadı.

Sahaya koyan, sahada değişimleri meydana getiren şahıs ben ve ekibim. Kayserispor maçında istediğimiz oyun ortaya çıkmadı. Şanssız da bir maçtı. Maçın başlangıcında penaltı pozisyonu da vardı. Memnun kalmadığım, oyun olarak en fena olduğumu karşı karşıya gelme Kayserispor maçıydı. Oyuncular  son birkaç hafta içinde ritmini buldukça daha baskıcı ve baskın oyun iyi gitti. Son haftalarda  net bir şekilde baskı kurduk' dedi.

'Emre hoca iyi iş çıkardı'

Sarı-kırmızılı teknik direktör Başakşehir'in teknik direktör pozisyonuna duyduğu saygıyı dile getiren Emre Bellozzo Grew: " Maçtan sonra konuşmadık ama bu darkbet futbol. Hepimiz savaşabiliriz. Başakşehir bu sene en iyi  oynayan takımlardan biri. Avrupa'da başarılı oldular ve zar zor gol yediler. Genel olarak Emre ve Başakşehir'i başarılı buldum. Emre hoca harika bir iş çıkarmış. Futbolda böyle yüksek skorlar var” dedi.

Yusuf Demir'in beklentileri

Göreve başladığımda takıma katılan 19 yaşındaki  Yusuf Demir'i değerlendiren Okan Buruk, “Yusuf  geç gelen arkadaşlarımızdan biri. . Kendisinden umutluyuz ve önemli bir yatırım yaptık. O çok genç bir futbolcu ve oynamak istiyor. 18 yaşından beri Barcelona'yı görmüş bir oyuncu. Barcelona'da sahip olduğu türden bir yeteneğe sahip. Yusuf'u Barcelona'daki seviyesine, iradesine ve hırsına kavuşturmalıyız. İyi çalışıyor. Bir süre sakatlandı. Belirli maçları değerlendiremiyoruz. Dış yardım düzenlemeleri nedeniyle birçok maça katılamadık. Dostluk darkbet giriş maçları da Yusuf'a iyi gelir. Yabancı sorunu var. Türk futbolcumuz Kerem son maçta çok iyi iş çıkardı. Abdülkerim geldiğinden daha güvenli ve rahattır. Takımın büyük kardeşliği ve liderliği ile hesaplaşmaya başlar. Sol bekte Türklere döndük. Kazımcan ve Emre  paylaşıyor. Nasıl ki Rashika formayı almaya geldiyse Yusuf da aynı şekilde formayı alabilir” dedi.

Çalışkan genç oyuncu Buruk, “Son yıllarım Sulh'la geçti. Yardımsever, genç ve çalışkan bir oyuncu. Bazen sahada istediklerini yansıtıyorlar. Bir an önce formayı geri almak istiyor. Daha fazlasını yapmaya çalışır. Ancak bu vasiyetinden dolayı yanılabilir. Oyunda kalmalı ve topa daha çok dokunmalı. Potansiyeli, hızı, top sürme, kafa vuruşu ve şutları var.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.