Kazancı Şenol Güneş İmza Töreninde

Kazancı Şenol Güneş İmza Töreninde

"Az konuşup çok çalışacak" mısrası için "Bugüne kadar diğer hocalarla nasıl çalışıyorsak Şenol Hoca ile de aynı şekilde çalışıyoruz.

 

"Az konuşup çok çalışacak" mısrası için "Bugüne kadar diğer hocalarla nasıl çalışıyorsak Şenol Hoca ile de aynı şekilde çalışıyoruz. Doğrusu basın toplantısından sonra biraz  şaşırdım, düşünme 17. ayda ilk kez mülakata giren biri için bu söylenemez. Sonra hocayla sohbet ettik ya, hocanın ne kadar özlü sözleri var. Ancak aramızda bir sorun yok, aramızda  bir gerginlik yok" dedi.Ceyhun Kazancı transfer konusunda: "Pazarlık yaptık. 14  yabancı imzamız var ve bazıları gidene kadar temas söz konusu değil. Koçun kendisinin kulüp için kafasında bir yapı olduğu için, hangi oyuncularla yollarımızın kesişeceğini ve eğer geçmemiz gerekip darkbet gerekmediğini zaman içinde izleyeceğiz. Şimdiden çok çalışıyoruz" dedi. Arjantin ile Hollanda arasında gerilim filmini andıran bir atmosferde oynanan çeyrek final maçını Tangoistler kazandı. Güney Amerika ekibinin sevinci olağanüstüydü. Maçın adamı Lionel Messi, Orange teknik direktörü Louis van Gaal ve forvet Walter Weghorst'un hedefleri arasında yer alıyor. Messi bir röportajda Weghorst'a 'aptal' deyince, Arjantinli yıldızla röportaj yapan gazeteci Esteban Eduar yaşananları anlattı.

Arjantin ile Hollanda arasında Katar'da oynanan yarı final karşılaşması her yönüyle gerilim tadında geçti. 2014 Dünya Kupası yarı finalinde Kunet Chaker yönetiminde karşı karşıya gelen iki taraf, golsüz berabere biten penaltı atışlarının sonunda Tango rakiplerini penaltılarda 4-2 mağlup etti. Maçın atmosferi çok gergindi, sanki 8 yıl önceki maçın darkbet giriş tekrarı gibiydi. Arjantin'in Molina ve Messi (penaltılar) ile 2-0 öne geçmesinin ardından Portacarral, Beşiktaş'tan sonradan oyuna  giren  Weghorst'un 2 golüyle maçı devam ettirdi. Weghorst son golü 90+11'de kaydetti. Ancak penaltı atışlarında Messi liderliğindeki Güney Amerika temsilcisi 4-3'lük skorla ilk 4'e girmeyi başardı. Arjantin'i şampiyon ilan eden penaltıdan sonra Arjantinli'nin bu fotoğraftaki sevinci konuşuluyor. Otamendi o anları şöyle anlattı: "Hollandalı bir futbolcu her penaltıdan sonra bize bir şeyler söyleyip durdu. Biz de ona böyle kutlamalarla karşılık verdik. Bunların arasında Messi'nin golü de Orange Van Gaal'ın teknik direktörüydü. 35 yaşındaki süperstar Van Gaal, "Messi'yi durduracak cevabı bulmak zor değil.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.