Kazım Karabekir Mevlana rahat kazandı

Kazım Karabekir Mevlana rahat kazandı

İstanbul Süper Amatör Lig 4.Grupta sezonu ilk iki sırada tamamlayan iki takım olan Kazım Karabekir Mevlanaspor ve Arnavutköy Belediyespor karşılaştılar.

Kazım Karabekir Mevlana Stadındaki maçın ilk devresi golsüz sona ererken, ev sahibi ekip 52.dakikada Mahmut’un kendi kalesine, 65.dakikada Tolga Öztürk’ün (penaltı) ve 85.dakikada Hakan Öztürk’ün golleriyle rakibini 3-0 mağlup etmeyi başardı.

Arnavutköy Belediyespor genç takım ile geldi
Grubunu ilk sırada tamamlayan ve geçtiğimiz hafta Antalya’da kampa giren ve bu nedenle Bakırköyspor maçına genç takımı ile çıkan Arnavutköy Belediyespor, kamptan döndüğü halde futbolcularını yorgun oldukları gerekçesi ile bu maçta da oynatmadılar. Ancak, Can Kocaoğlu, Erçin Uysal ve Mahmut Okur gibi A takım futbolcuları takımları adına maçta görev aldılar.

KK Mevlana’da fazla asılmadı
Öte yandan Kazım Karabekir Mevlanaspor’da ise defans oyuncusu Tolga Aydın ile hafif sakatlığı bulunan Burak Kırıkçı ve kaleci Onur Kaya, bu maçta Teknik Direktör Kerem Barut tarafından dinlendirildi.

Maç öncesi ve sonrası güzel görüntüler
Hafta içi olmasına rağmen takımlarını desteklemek için tribünlere gelen Kazım Karabekir Mevlanaspor taraftarları maç öncesinde ve maç sonrasında her iki takımı da birlikte tribünlere çağırarak alkışladılar. Bu maçta ev sahibi ekibin taraftarlarına Gazi Mahallesispor taraftarları da destek vererek Gaziosmanpaşa ekibini birlikte desteklediler.

Kulüpler Birliği de sahada
Gaziosmanpaşa Kulüpler Birliği Yöneticileri de maçta yer alarak Kazım Karabekir Mevlanaspor’a destek verenler arasında yerlerini aldıkları görüldü.

STAT: Kazım Karabekir Mevlana
HAKEMLER: İsmail Akbulut, Cüneyt Yıldız, Ersin Timur
SAHA KOMİSERİ: Ali Can Ünal
KAZIM KARABEKİR MEVLANASPOR: Mustafa, Tolga Çetinkaya, Anıl, Soner, Tolga Öztürk, Oğuzhan (Atilla Acar), Muzaffer (Murathan), Uğur, Barış, Tarık, Yasin (Hakan)
YEDEKLER: Onur, Deniz Yıldız, Deniz Akkaya, Furkan
TEKNİK DİREKTÖR: Kerem Barut
ARNAVUTKÖY BELEDİYESPOR: Ozan, Adnan, Can (Kaan), Çağrı (Tayfun), Mahmut, Semih, Fatih, Serkan, Erçin, Koray, Sefa (Muammer
YEDEKLER: Ekrem, Beytullah, Ömer, Seyit Mehmet
TEKNİK DİREKTÖR: Bahri Yılmaz
SARI KARTLAR: Anıl / Mahmut, Erçin
GOLLER: Mahmut (kk), Tolga Öztürk, Hakan


yerelfutbol.com
HABER: ALİ KEMAL DEMİR / MURAT DEMİRCİ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.