Kerem Atakan'a çok odaklandım

Kerem Atakan'a çok odaklandım

Beşiktaş, Dünya Kupası elemeleri için verdiği aranın ardından sol bekte forma giydi. Daha şimdiden siyah beyazlıların scout listesinde yer alan Danimarkalı oyuncu, sol bek pozisyonuna geçti. 

Beşiktaş, Dünya Kupası elemeleri için verdiği aranın ardından sol bekte forma giydi. Daha şimdiden siyah beyazlıların scout listesinde yer alan Danimarkalı oyuncu, sol bek pozisyonuna geçti.  Kartal, Sparta Prag'da forma giyen Kasper Hoyle'u arıyor. 27 yaşındaki Beşiktaş sportif direktörü Ceyhun Kazancı'nın da scout listesinde olduğu açıklandı. Geyer bu sezon Sparta Prag formasıyla 15 maça çıktı; 2 gol attı ve 8 asist yaptı. Yıldız sol bekin sözleşmesi 2024'te sona eriyor.

Kerem Atakan'a çok odaklandım

Şenol Güneş, Dünya Kupası sürecinde takımın eksiklerini tamamlamaya odaklanırken, Valerian İsmail döneminden unutulan isimleri de geri getirmeye çalışıyor. Görev süremin başında Sivasspor'dan 1.4 milyon avroya satın alınan Kerem Atakan Kesgin de onlardan biri

22 yaşındaki oyuncu, İsmail döneminde Sivasspor'a karşı sadece 13 dakikalık şansa sahipti. Kıdemli teknik direktör orta saha verimsizliklerini sowinbet oyununa alternatif isimler ekleyerek ortadan kaldırmaya çalışırken Kerem Atakan ile de yakından ilgileniyor.

Takuma Asano'nun eksi noktası

Blackhawks'ın geçen hedeflerinden biri olan Japon forvet Takuma Asano, dün Kosta Rika karşısında yedek kulübesinden çıktı.

İlk yarıyı 0-0 önde bitiren Bochum kanat oyuncusu, ikinci yarıya dahil olarak hücum hattına büyük enerji kattı. Sık sık kale çizgisi üzerinden pas atan Asano, rakip kaleye birkaç pozisyondan çekinceler oluştursa da Japonya'nın 1-0'lık mağlubiyetle oyundan çıkmasına engel olamadı.

Siyah Beyazlılar, bir süredir çabalayan Faslı yıldız için büyük bir adım attı. Blackhawks, Chelsea'yi Hakim Ziyech'i görev süresinin sonuna kadar sowinbet giriş kiralık olarak imzalamaya ikna etti. İngiliz kulüpleri ile maliyetler konusunda görüşmelere başlandı. Blackhawks, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde devre arasında önemli yapıtlara imza atacak ve geleceğin isimlerini arıyor. Teknik direktörler tarafından kulübe tavsiye edilen Hakim Ziyech için yönetim büyük iyileştirmeler yaptı.

Yönetim kurulu, Faslı forvet kulübü Chelsea ile menajerleri aracılığıyla ilk temasa geçti ve İngiliz devlerinden görev süresinin sonuna kadar kredi talebinde bulunmalarına olumlu yanıt aldı. Unutulmamalıdır ki bu işler böyle ilerlerken yönetim Blues'a bu oyuncuyu görev süremin sonuna kadar ücretsiz alıp yıldıza maaşının yarısını ödemesini teklif etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.