Keskin: Çok faydalı bir kamp oldu

Keskin: Çok faydalı bir kamp oldu

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Arnavutköy Belediyespor’un Teknik Direktörü Adnan Keskin, Antalya kampını Yerel Futbol Sitesine değerlendirdi.

Başarılı Teknik adam yaptığı açıklamada, Antalya kampının iyi geçtiğini ve oyuncularının kısa kamp süresince performanslarından memnun olduğunu söyledi.

İstediğimiz gibi bir ortam bulduk
Keskin, “Bölgesel Amatör Lig için Play-Off maçlarına hazır olduğumuzu söyleyebilirim. Yeni transferlerimizde kamp sürecini iyi değerlendirdiler. Antalya’da istediğimiz gibi bir ortam bulduk. Hazırlık maçında da futbolcularımız istediklerimi sahada sergilediler. Telafisi olmayan 11 karşılaşma bizi bekliyor. Taraftarlarımızın da desteğiyle sezon sonu Arnavutköy Belediyespor ismini Bölgesel Amatör Lig’de görmek istiyoruz’’dedi.

Kaleciler hazır kıta!
Öte yandan Arnavutköy Belediyespor’da kaleciler Hakan ve Mustafa, Kaleci Antrenörü İsmail Karabulut nezdinde çalışmalarını sürdürürken, bu sabah yapılan kontrollerde tarak kemiğinden sakatlığı bulunan kaleci Ozan Rende’nin de Antalya kampında gösterdiği çalışmalar sonunda iyice düzelerek takımla düzenli idmanlara başlaması yüzleri güldürdü.



yerelfutbol.com
HABER: MURAT DEMİRCİ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.