Küçükköy Kültürspor Serkan'la güzel

Küçükköy Kültürspor Serkan'la güzel

İstanbul U-16 ligi 19. grubun alt sıralarındaki takımlarından Küçükköy Kültürspor ile Bağcılar Cemspor, Gazi Mahallesi Sahasında karşı karşıya geldiler. Ev sahibi Kültürspor 2-0 yenik olduğu maçı, üstün oyunuyla çevirip 4-2 kazanarak haftalar sonra 3 puan

İstanbul U-16 ligi 19. grubun alt sıralarındaki takımlarından Küçükköy Kültürspor ile Bağcılar Cemspor, Gazi Mahallesi Sahasında karşı karşıya geldiler. Ev sahibi Kültürspor 2-0 yenik olduğu maçı, üstün oyunuyla çevirip 4-2 kazanarak haftalar sonra 3 puan kazanmanın sevincini yaşadı.


Mücadeleyi Muzaffer Kurun, Burak Hümmet ve Atacan Özata hakem triosu yönetti. Haftalardır galibiyete hasret kalan Küçükköy Kültürspor maça mutlak 3 puan parolası ile başladı, çekişmeli geçen karşılaşmada takımların birbirlerine üstünlük kurma çabalarında gülen taraf deplasman takımı Bağcılar temsilcisi Cemspor oldu. İlk yarının bitimine bir dakika kala Yakup takımını deplasmanda 1-0 öne geçiren golü kaydetii. İlk yarı deplasman takımının üstünlüğü ile geçildi.

İkinci yarıyada hızlı başlayan takımlardan Bağcılar temsilcisi farkı ikiye çıkaran golü buldu. Maçta 2-0 yenik düşmesine rağmen mücadeleyi bırakmayan Gaziosmanpaşa temsilcisi Küçükköy Kültürspor golcü oyuncusu Serkan'ın 50.dakikadaki golü ile farkı bire indirdi. Bu golle iyice umutları artan Kırmızı Siyahlılar ataklarını iyice artırarak beraberlik golünüde Serkan'la bularak maçta dengeyi sağladı 2-2. Beraberlik golü ile maça daha hakim olan ev sahibi ekip 60.dakikada Vedat'ın golü ile 3-2 öne geçmesini bildi. Maçın sonlarına doğru Serkan'la bir gol daha bulan Kültürspor maçı 4-2 kazanarak 3 puanın sahibi oldu. Kültürspor'lu Serkan elinden sakat olmasına rağmen bu zorlu mücadelede arkadaşlarını yalnız bırakmayarak ve attığı 3 golle hattrick yaparak tüm izleyenlerden alkış aldı.














Haber-Foto : Ali Rıza Subaşı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.