Küçükköyspor 90+4′te yıkıldı

Küçükköyspor 90+4′te yıkıldı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu maçında Küçükköyspor ve Kartal Belediyespor, Vefa Stadında karşılaştılar. Zorlu 90 dakika 1-1 sona ererken maç sonu Küçükköysporluların Hakem triosuna büyük öfkesi vardı.

 İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu maçında Küçükköyspor ve Kartal Belediyespor, Vefa Stadında karşılaştılar. Zorlu 90 dakika 1-1 sona ererken maç sonu Küçükköysporluların Hakem triosuna büyük öfkesi vardı.

Klasman Grubunda 11.sırada yer alan Küçükköyspor ve 12.sıradaki Kartal Belediyespor’un karşılaşmasının 59.dakikasında Kenan Öztürk’ün ters vuruşu ile kendi kalecisini mağlup ettiği golle 1-0 öne geçen yeşil-siyahlılar, kayıp zamanın 3 dakika olarak belirtildiği maçın 4.dakikasında yediği golle rakibi ile 1-1 berabere kaldı ve Bölgesel Amatör Lig yarışında büyük bir darbe aldı.

Hakemler değişti
Daha önce, Küçükköyspor’un cezası nedeniyle Sultanbeyli 75.Yıl Stadında oynanacağı açıklanan ve Serhad Ürkmez, Çağdaş Geçgel, Ahmet Mert Cam Hakem triosunun yönetmesi beklenen maçın CORE (Centre Of Refereeing Excellence-Mükemmel Hakemliğin Merkezi) kapsamında Vefa Stadına alınması nedeniyle Hakem triosu değişti ve maçı Kocaeli Bölgesinden Ulusal Hakem Alper Çetin ile Mehmet Zeki Uzar ve Zoguldak Bölgesinden Eren Gökmen yönettiler.

İlk devre Küçükköyspor daha etkiliydi
Grupta son kozlarını oynayan iki ekibin karşılaşmanın ilk devresinde Küçükköyspor daha etkiliydi ancak yeşil-siyahlılar Mehmet Ozan ve Çağatay ile girdikleri net fırsatlardan yararlanamadılar.

 

Küçükköy golü buldu ve skoru korudu 
Maçın 59.dakikasında Küçükköyspor’un Engin ile kullandığı köşe vuruşunda arka direkte topu uzaklaştırmak isteyen Kartal Belediyespor’un başarılı futbolcusu Kenan Öztürk’ün ters vuruşu ile Küçükköyspor 1-0 öne geçti ve Ergün Gelen’in öğrencileri zaman zaman ciddi gol pozisyonlarına da girdikleri maçta 90.dakikaya kadar skoru korumayı başardılar.

Beraberlik golü geldi saha karıştı 
Maçın 90.dakikası Küçükköyspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi ve Dördüncü Hakem oyuna 3 dakika kayıp zaman işaret etti. Maçın uzatma anlarında ne bir faul ne de oyuncu değişikliği olmamasına rağmen maçı 3 dakikadan fazla oynatan Hakem Alper Çetin, 90 dakika boyunca mükemmel yönettiği maçtaki tek hatasını yaptı ve Küçükköyspor ceza alanına ortalanan topta Kartal Belediyespor’un savunma oyuncu Ufuk Ayvalı’nın hava topunda elle müdahalesini göremedi. Küçükköyspor defansının anlamsız yere durması ile gol pozisyonuna giren Kartal Belediyespor forvetinin kaleye gönderdiği topa Cihan Boral topu gol çizgisi üzerinden kornere gönderdi. Kullanlan köşe vuruşunda arka direkte kafayı vuran Burak Şubası maçın skorunu ilan etti 1-1. Bu sonuçla Küçükköyspor 8 puana yükseldi ve mutlak 2 puandan oldu. Kartal Belediyespor ise 7 puana yükseldi.

Maç sonu olaylar vardı
Kartal Belediyespor’un Burak Subaşı ile bulduğu golün öncesinde, mavi-siyahlı ekibin oyuncusu Ufuk Ayvalı’nın, Küçükköyspor kalecisi Sercan Çobanoğlu ile girdiği hava topunda topa elle müdahalesini görmeyen ve oyunu devam ettiren Kocaeli Bölgesi Hakemi Alper Çetin büyük tepki alırken, Küçükköyspor taraftarları maç bitiminde sahaya girmek istedi. Çevik Kuvvet Polislerinin gecikmeli müdahalesi ile bastırılan olaylar tribünlerde devam ederken, soyunma odası koridorunda Küçükköysporlu Yöneticilerin Hakem triosuna büyük tepkisi vardı. Yeşil-siyahlıların Başkan Yardımcısı Bülent Karakuş’un Hakemlere olan öfkesine kimse engel olamazken, Başkan Yardımcısının tepkisini sürdürürken Hakemlere yönelik ağır kelimeler kullanması dikkatlerden kaçmadı.

STAT: Vefa
HAKEMLER: Alper Çetin, Mehmet Zeki Uzar, Eren Gökmen
SAHA KOMİSERİ: Fadıl Kuş
KÜÇÜKKÖYSPOR: Sercan, Erkan, Uğur Nalbantoğlu (dk 69 Tarık), Barış, Serhat, Sinan, Çağatay, Sercan, Mehmet Ozan (dk 82 Kadir), Engin (dk 84 Uğur Kaplandar), Cihan
YEDEKLER: Mustafa, Cumhur, Uğur Aytekin, Mikail
TEKNİK DİREKTÖR: Ergün Gelen
KARTAL BELEDİYESPOR: İsmail, Fazlı Eymen, Hakan Uzgören, Ufuk, Yener, Onur, Burak, Orhan (dk 76 Fatih), Kenan, Zekeriya (dk 86 Çetin), Cenk (dk 73 Samet)
YEDEKLER: Polat, Hakan Koyun, Deniz, Gökay
TEKNİK DİREKTÖR: Sadettin Demirtaş
SARI KARTLAR: Uğur Nalbantoğlu, Tarık / Faruk, Fatih
GOLLER: Kenan (kk) / Burak















Haber-Foto : Ali Kemal Demir
kaynak : yerelfutbol.org

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.