Küçükköyspor imza şov yaptı

Küçükköyspor imza şov yaptı

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig hedefine ulaşamayan ve bu sezon için iddialı bir kadro kuran Küçükköyspor, yeni transferleri ile imza şov yaptı.

 Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig hedefine ulaşamayan ve bu sezon için iddialı bir kadro kuran Küçükköyspor, yeni transferleri ile imza şov yaptı. 


İstanbul Süper Amatör Lig takımlarından Küçükköyspor yeni sezon öncesi kadrosuna yeni kattığı futbolculara kulüp tesislerinde imza töreni düzenledi. İmza töreninde konuşan Kulüp Başkan Yardımcısı Yunus Eroğlu, “Geçen sezon normal sezonu şampiyon olarak tamamladık ancak Klasman Grubunda bazı nedenlerden dolayı ve özellikle de kasıtlı Hakem hatalarından dolayı Bölgesel Amatör Lige çıkmadık. Geçen sezon ilk 11′de oynayan futbolculardan dördüyle yollarımızı ayırdık. Geçtiğimiz sezondan Uğur, Serhat, Onur Kılıç, Sercan Varol, Erkan, Mehmet Ozan, Sinan İnci, Cumhur ve Mikail ile yeniden anlaştık. Bunların yanı sıra alt yapıdan da Baran Dinç, Bedirhan Epturgut ve kaleci Mert Yaşar da A takıma yükseldi. Bu sezonu artık bu iş olacak. Şimdi daha hırslı ve istekliyiz. Bu sezonu zirvede kapatmak için hocamızın belirttiği hedefler doğrultusunda gerekli transferleri gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Transferlerimiz devam edecek, 5 futbolcu daha alacağız. Bir isim var ki taraftarımız çok sevecek kendisini. Yeni, arkadaşlarımızın katılımıyla daha güçlü bir Küçükköyspor izlettireceğiz” dedi. 


7 futbolcu imzaladı Küçükköyspor’un yeni transferleri şu isimlerden oluşuyor. Volkan Zeka (Zara Ekinlispor), Ahmet Rafet Erbaş (Dikilitaş), Gökay Bozkurt (Kartal Belediyespor), Sertaç Demirbaş (Altıntepsi), Ömer Özkurt (Feriköy), Cüneyt Ecevit (İstanbul Bayburt), Yavuz Mert Karaman (Uzunköprüspor) ve Tolga Uzunoğlu (Kartaltepespor)






Haber-Foto : Ali Kemal Demir
kaynak : yerelfutbol.org

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.