Küçükköyspor liderliğe yükseldi

Küçükköyspor liderliğe yükseldi

İstanbul U 13 ligi 13. grupta bu hafta, şampiyonluğun önde gelen takımlarından Küçükköyspor ile Beşyüzevler karşılaştı. 3. haftaya 6 puan ve averaj farkı ile lider giren Beşyüzevlerspor 2. sırada bulunan ve yine 6 puanda bulunan takım Küçükköyspor'a misaf

 İstanbul U 13 ligi 13. grupta bu hafta, şampiyonluğun önde gelen takımlarından Küçükköyspor ile Beşyüzevler karşılaştı. 3. haftaya 6 puan ve averaj farkı ile lider giren Beşyüzevlerspor 2. sırada bulunan ve yine 6 puanda bulunan takım Küçükköyspor'a misafir oldu...

Müsabakanın 5.dakikasında Beşyüzevler savunmasının, Küçükköyspor'lu oyuncuların yaptığı baskı sonucunda kaybettiği topu kapan Mehmet kaleci ile karşı karşıya kaldı ve golü kaydetti 1-0.

Beşyüzevler bu golün şokunu atamadan 3 dakika sonra sağ kanattan gelişen Küçükköy atağında ceza sahasına gönderilen topu iyi takip eden Mert Karabulut durumu Küçükköyspor lehine 2 - 0 yaptı. 

Bu golün hemen ardından oyun başladı. Beşyüzevler'de savunma topa uzun vurdu. Küçükköyspor'un defansının bir anlık hatasından yararlanan Ekrem topla buluştu. Kaleci Eray ile karşı karşıya kaldı. Yaptığı vuruşta Eray başarılıydı. 15.dakikada gelişen Küçükköyspor atağında defans topu kornere atarak durdurdu. Kornerden gelen topu iyi takip eden Mehmet güzel bir kafa vuruşu ile skoru 3 - 0 a getirdi.

İlk yarının son dakikalarında sol kanattan Furkan Teke'nin sürüklediği atakta savunmaya çarpan top dışarı gitti ve Yeşil Siyahlılar korner atışı kazandı. Korneri kullanan Mehmet topu Batuhan'la buluşturdu. Batuhan'ın kafa vuruşu skoru 4 - 0 a getirdi. İlk yarı bu skorla sonuçlandı. 

Küçükköyspor oyuna ikinci yarıda Eren'in yerine Salih, Mert'in yerine Serhat, Furkan Teke'nin yerine Oğuzhan, Kaleci Eray yerine Berkay'ı alarak başladı. 5o.dakikada sağ kanattan Hakan'ın kullandığı serbest vuruşta Mehmet fantastik bir kafa vuruşu ile topu beşinci kez Beşyüzevler ağlarına gönderdi. 

Durmak bilmeyen Küçükköyspor 55.dakikada sol kanattan Oğuz'la başlayan atakta, Mehmet boş alana koşusunu yaptı ve topla buluştu. Pozisyonu bekletmeden oyuna sonradan giren Salih ile yaptığı verkaç sonrasında kaleci ile karşı karşıya kalan Mehmet Küçükköyspor'un  altıncı kendisinin ise dördüncü golünü rakip ağlara gönderdi. Bu skorla sona ererken maç sonunda hakedilmiş bir sevinç sevinç vardı. Son iki haftada en önemli iki rakibini yenen Küçükköyspor liderliği almakla kalmadı rakipleriyle puan farkınıda açmış oldu.

Lider Küçükköyspor önümüzdeki hafta deplasmanda Büyük Ümitler takımı ile karşılaşırken, Beşyüzevler ise evinde Bolluca takımını misafir edecek.




kaynak : aliozgel.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.