Küçükköyspor şampiyonluğa adım adım ilerliyor

Küçükköyspor şampiyonluğa adım adım ilerliyor

U 16 Ligi 13.Gurup takımlarınmda Küçükköyspor Şampiyonluğa Adım Adım yaklaşıyor. Gaziosmanpaşa temsilcisi U16 ligi 13. gurupta bulunan Küçükköyspor sporcularına Abidiye Hürriyet maçı öncesi kulüp başkanı Muzaffer Şahintürk kahvaltı tertip etti.

U 16 Ligi 13.Gurup takımlarınmda Küçükköyspor Şampiyonluğa Adım  Adım  yaklaşıyor. Gaziosmanpaşa temsilcisi U16 ligi 13. gurupta bulunan Küçükköyspor sporcularına Abidiye Hürriyet maçı öncesi kulüp başkanı Muzaffer Şahintürk kahvaltı tertip etti.

Küçükköyspor başkanı Muzaffer Şahintürk ve yardımcıları Bülent Karakuş, Sebati Öztürk, Kemal Çığır ve altyapı antrenörü Şerafettin Çelik'in katıldığı kahvaltıya tüm U16 sporcularıda tam kadro katıldı.
 
Küçükköyspor Kulüp Başkanı Muzaffer Şahintürk "Küçükköyspor kulübü olarak Gaziosmanpaşa ilçemizi ve Küçükköy semtimizi takımızı U11 ligi başta olmak üzere tüm guruplarla temsil ediyoruz. Her kategoride mücadele ederek, şampiyonlukların en büyük adayları oluyoruz. Bunlardan biri olan U16 ligindeki genç sporcularımız şu anda bitime üç hafta kala liderin bir puan gerisinde ve bir maç eksiğimizle takip ediyoruz son üç maçımızıda kazanıp Şampiyonluğu hedefliyoruz. Ben ve Ekibim buna inanıyorum, U16 grubundaki tüm sporcularımada bu gayretlerinden dolayı ufakta olsa ödüllendirmek için sporcularımıza verilmek üzere antrenörüm Şerafettin hocamıza bir miktar para vererek harçlıklarına birazda olsa destek olmak istedim" dedi.
 
Küçükköyspor oynadığı Abidei Hürriyet mücadelesini 4-0 kazanarak şampiyonluğa bir adım daha yaklaşmanın mutluluğunu yaşadı.
 
kucukkoyspor1-002.jpgkucukkoyspor2-001.jpgkucukkoyspor3-002.jpgkucukkoyspor4-003.jpg
 
 
 
 
Haber-Foto : Ali Rıza Subaşı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.