Küçükköyspor'dan gol shov

Küçükköyspor'dan gol shov

İstanbul 19/1 ligi 15.gurubun iddialı takımlarından Küçükköyspor kendi sahasında Zekeriyaköyspor'u misafir etti.

İstanbul 19/1 ligi  15.gurubun iddialı takımlarından Küçükköyspor kendi sahasında Zekeriyaköyspor'u misafir etti.

Şampiyonluğun büyük adaylarından Küçükköyspor ilk yarıda konuk ettiği Zekeriyaköyspor karşısında güzel oyunuyla seyircilere keyifli maç izlettiler. Erhan Sargın, Emre Pekdemir. Nihat Çetinlerden hakem triosunun yönettiği karşılaşmada Küçükköyspor ilk yarıda rakibine gol pozisyonu vermedi ve  ilk yarıda  perdeyi açan oyuncu kaptan Ahmet Sarı oldu.
 
Bu golün ardından ard arda ataklarını hızlandıran Küçükköyspor bulduğu gol pozisyonlarını çok iyi değerlendirdi ve Berat, Burak ve kaptan Ahmet'in attıkları gollerle ilk yarıyı 4-0 önde kapatan taraf oldu.
 
Kaptan Ahmet Sarı Hat-trick yaptı
İkinci yarıyada hızlı başlayan Küçükköyspor'un genç oyuncuları oyun disiplinini elinden bırakmayarak Zekeriyaköyspor karşısında rahat bir maç sergilediler.Küçükköyspor Berat, Ahmet, Yasin'in ikinci yarı attıkları gollerle 7-0 lık farkı yakalayan Küçükköyspor'da üç gol atarak hattrick yapan kaptan Ahmet Sarı maçında yıldızı oldu. Not : Küçükköyspor katıldığı tüm guruplarda şampiyonluğun en büyük adayı olduğunun sinyallerini veriyor. U14 liginde bu haftada  karadenizspor'u  5-0 yenen Küçükköy U14 şampiyonluk yarışında tek kaldı.
 
kucukkoyspor1.jpgzekeriyakoyspor.jpgkucukkoyspor3.jpgkucukkoyspor4.jpg
 
 
 
 
Haber-Foto : Ali Rıza Subaşı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.