Kurgan: Manevi desteğe ihtiyacımız var

Kurgan: Manevi desteğe ihtiyacımız var

A.Parseller-Sütlüce maçı sonrası kaybettikleri maçın değerlendirmesini yapan Mehmet Kurgan, ‘Yine birinci bitireceğiz bu ligi’dedi. Sütlüce maçı sonrasında önemli olanın yükselmek olduğunu belirten gazetemize Kurgan açıklamalarda bulundu.

 

Alibeyköy Parseller Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Mehmet Kurgan,  takımlarının çok iyi olduğunu fakat bu hafta şampiyonluk stresinin yoğunluğu sebebiyle beklenilen motivasyonun sağlanamadığı söyledi.

‘’ŞAMPİYON OLMAYI ÇOK İSTİYORUZ’’

Kurgan, "Sütlüce hemen arkamızdaki takipçimiz. Bunun stresiyle biraz takım kötüydü ama Allah'ın izniyle biz yine birinci bitireceğiz bu ligi" dedi.  Bundan sonraki süreçte daha iyi yerlere geleceklerini söyleyen Kurgan, onlar için asıl önemli olanın üst ligelere çıkmak olduğunu, belirterek, "Süper amatör ve sonrası da gelecek’ dedi.

Alibeyköy semtinde birden fazla spor kulübünün olmasından kaynaklanan manevi destek bölünmesi konusunda sitem eden Kurgan, "Kendi semtimizin insanlarına biraz uzak kaldık. Maddi açıdan takımı destekliyorlar ama manevi olarak biraz eksikliklerimiz var. İnşallah onu da toparlayacağız. Belediyeler de biraz geri plana ittiler o yüzden biraz eksik kaldık. Umarım yeni çıkan Büyükşehir Yasası ile belediyelerin de amatör futbola destekleri tam anlamıyla olacak’ diyerek sözlerini bitirdi.



HABER: Meltem Özgen

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum