Kuştepe Şampiyoo..

Kuştepe Şampiyoo..

U-14 Ligi 5. grubta şampiyonluk iddaası olan Kuştepespor, Seyrantepe Sahasında Çeliktepe Ümitsporla karşılaştı. Baştan sona üstün oynayan Kuştepespor maçı 5-0 kazandı..

Geçtiğimiz hafta İst.Gümüşhane ye deplasmanda yenilerek liderliği kaybeden Kuştepespor un son haftaya girilirken mutlak kazanması gereken maçtı. Rakibi İst.Gümüşhanespor da Sadabad Sahasında Günyamaçspor un misafiriydi. Maça hızlı başlayan Kuştepe karşısında dirençli bir Çeliktepe Ümitspor vardı. Kuştepesporun ataklarını başarıyla savunuyorlardı, ilerleyen dakikalarda Kuştepe baskılarını sıklaştırdı, 25. dk. kazanılan penaltıyı Burak gole çevirince Kuştepe 1-0 öne geçti. 30. dk. Safa nın ara pasını alan Arda aşırtma vuruşla takımını 2-0 öne geçirdi.İlk yarıda Kuştepesporun 2-0 üstünlüğü ile geçildi.



İst.Gümüşhanenin Rakibine Yeniliyo Olması Kuştepesporu Kamçıladı..
İkinci yarıya hızlı başlayan Kuştepespor takımınında aklı Sadabad Sahasındaki maçtaydı, rakipleri İst.Gümüşhanespor un yeniliyo haberi futbolcularıda hırslandırdı. 45. dk. Emirhan kendine has gollerinden birini daha attı, ceza sahası dışından attığı sert şut gol olunca durum 3-0 oldu.

Hazar Girdi Fark Açıldı..
Kuştepesporda fark açılınca Tarık hoca yedek futbolcuların hepsine şans verdi. Sakatlığı geçen Hazar oyuna girip 65 ve 68.dk. attığı gollerle takımının 5-0 lık galibiyetini tescilledi. Maça damgasını vuran isimler olarak Emirhan, Hazar, Oğuz, Safa yı sayabiliriz.


                 Galibiyetin mimarlarından Safa..

Günyamaç  3 - İst.Gümüşhane 1

Kuştepenin rakibini 5-0 yendiği karşılaşmadan sonra Sadabah Sahasından gelen rakibinin 3-1 yenildiği haberi futbolcular ın ve seyircilerin sarmaş dolaş sevinmesine neden oldu. Bu galibiyetle puanını 34 yapan Kuştepe rakibi İst.Gümüşhanenin 2 puan önünde liderliğe yükseldi.

Şampiyonluk Son Maçta Belli Olacak..
Son maçında Günyamaç ile evinde oynayacak Kuştepe yendiği takdirde gurubunu şampiyon olarak tamamlamış olacak, rakibi İst.Gümüşhanesporda evinde Kağıthane Sadabadsporu konuk edecek.

ÇELİKTEPE ÜMİT  0 - KUŞTEPE  5

SAHA : Seyrantepe 
HAKEM : Erdi Sevinç****
SAHA KOMSERİ : Adem Safi
ÇELİKTEPE ÜMİT : Mert***, Ahmet***, Kayra**, Doğan**, Hakan**, Berke**, Alper**, Hasancan**, Yıldıray**, Görkem**, Serhat**
YEDEKLER :  Sadık, Murat, Mehmet, Ekrem, Emirhan, Emre, Taner
KUŞTEPE : Volkan***, Oğuz****, Teyfik*
**, Beykan***, Emre***, Burak***, Yavuzhan***, Emirhan****, Tugay***, Safa****, Arda***(Hazar****)
YEDEKLER : Yunus, Ayhancan, Mert, Hamdi, Mehmet, Azad



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.