Kuştepespor ikinci yarıda..

Kuştepespor ikinci yarıda..

İstanbul Süper Amatör Lig Yükselme Grubu 2.haftasında Kuştepespor, geriden geldiği maçı ikinci yarıdaki muhteşem oyunuyla lehine çevirdi ve maçı 2-1 kazanarak 4 puana ulaştı.

Güneşli ve kalabalık seyirci topluluğu altında oynanan karşılaşmanın 1.dakikasında Kuştepespor’da Ozan’ın kullandığı köşe vuruşunda Uğur’un kafa vuruşu az farkla auta gitti.
Eyüp penaltıyı gole çevirdi
17.dakikada ceza sahası içerisinde Gökhan, kontrolsüz bir biçimde pozisyona girerek Cihan’ı yere düşürdü. Maçın Hakemi penaltı noktasını gösterdi. Feriköyspor’da Eyüp penaltıyı gole çevirerek takımını 1-0 öne geçirdi.
26.dakikada Volkan Yazkan’ın sol kanattan ortasında Ozan kaleye dönerek şutunu attı top auta gitti. 31.dakikada Osman’ın sol kanattan ortasında Volkan yakın mesafeden topa dokundu. Tuncay topun hakimi oldu. 39.dakikada Feriköyspor’da Hamdi ceza sahası üzerinden şansını denedi. Türker topu kornere çelmeyi başardı. İlk yarıyı Feriköyspor 1-0 önde tamamladı.
İkinci yarıda Kuştepe coşkusu!
Karşılaşmanın ikinci yarısında Kuştepespor 55.dakikadan itibaren oyuna ağırlığını koydu ve rakip kalede etkili ataklar gerçekleştirdi. 61.dakikada Ekrem’in uzaklardan kaleye gönderdiği sürpriz şutta Türker pozisyonda kalesini gole kapattı.
Kuştepe kontrolü ele geçirdi
Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda Ozan ortasını yaptı. Savunmadan gelen Uğur, tıpkı birinci dakikadaki pozisyonun hemen hemen bir benzerinde bu sefer topu ağlara gönderdi.1-1 74.dakikada sağ kanattan kazanılan köşe vuruşunda Ozan ortasını yaptı. Arka direkte Osman’ın ayağına top tam anlamıyla oturdu. Gelişine çok sert bir şut çıkaran Kuştepespor skoru 2-1’e getirdi.
Sinirler gerildi, Feriköy 9 kişi kaldı!
Mücadelenin son anlarına doğru Feriköysporlu futbolcular bir hayli gerildi. 85.dakikada sarı kart gören Esat bir dakika sonra ikinci sarı kartını da görerek takımını 10 kişi bıraktı. 90.dakikada ise oyuna sonradan dahil olan Onur Kurt rakibine yaptığı müdahale sonrasında oyun dışına gönderildi ve Feriköyspor mücadeleyi 9 kişi tamamladı.
Karşılaşmayı Kuştepespor 2-1 kazanırken puanını 4’e yükseltmiş oldu. Feriköyspor ise 1 puanda kaldı.
STAT: Selimiye
HAKEMLER: Bülent Birincioğlu, Emre Memişoğlu, Bora Özkara(Trabzon) / Erken Engin(Sakarya)
KUŞTEPESPOR: Türker, Gökhan, Esad, Volkansel, Uğur, Berkan, Tolga(Dk.60 Ali Feyyaz), Ozan(Dk.78 Hakan), Volkan(Dk.74 Tufan), Orçun, Osman
FERİKÖYSPOR: Tuncay, Ufuk, Esat, Gökhan, Ömer, Ekrem(Dk.84 Önder), Hamdi, Başar, Cihan, Eyüp, Erdem(Dk.68 Onur)
GOLLER: Dk.65 Uğur, Dk.74 Osman / Dk.17 Eyüp(penaltıdan)
SARI KARTLAR: Dk.66 Osman, Dk.78 Berkan, Dk.89 Gökhan / Dk.85 Esat, Dk.89 Ömer
KIRMIZI KART: Dk.86 Esat, Dk.90 Onur
HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.