Leventspor galibiyetle noktaladı

Leventspor galibiyetle noktaladı

İstanbul Süper Amatör Lig 2.Grupta bu sezon sahasında sadece 2 maç oynayabilen Leventspor, Selimiye Stadı’nda Rumeli Kavağıspor’u 5-0′la geçti.

 Karşılaşmanın 5.dakikasında Muhammet sol kanattan seri çalımlarla Nurettin ve Doğukan’dan sıyrılarak ceza sahasına sokuldu. Dar açıdan şutunda kaleci Yusuf topu çeldi. Volkan’ın şutu direğin üzerinden auta gitti. 7.dakikada Mesut orta alanda oyunun yönünü terse çevirerek atağı sol kanata çevirdi. Muhammet’in derinlemesine pasında İlyas’ın sol kanattan yerden sert ortasında Ümit topa ayak koydu ve Leventspor 1-0 öne geçti. 15.dakikada Kaleci Serkan’ın uzun degajında İlyas topu kontrol etti. Ortasını yaptı ve Emirhan sol ayağıyla kaleyi yokladı top az farkla auta gitti. 25.dakikada İlyas sol kanattan topu Emirhan’a aktardı. Emirhan’ın şutu yan ağlarda kaldı. 32.dakikada Yusuf korneri paslaşarak Volkan’la kullandı. Volkan’ın ortasında Emirhan’ın kafası auta gitti. 37.dakikada Sol kanattan İlyas topu ceza sahası içinde bulunan Volkan’a aktardı. Volkan sol ayağıyla gelişine vurdu fark 2′ye yükseldi. İlk yarıyı Leventspor 2-0 önde tamamladı.

İkinci yarıda 52.dakikada Emirhan’ın sağ kanattan ortasında Ramazan’ın şutu direğe çarptı ve kaleci Yusuf’un ellerine düştü.
Kaleci, futbolcu olarak oyuna girdi!

Rumeli Kavağıspor’un bu sezon kalesini koruya tecrübeli kaleci Murat Niyazi Onur, maçın 61.dakikasında forvet olarak Doğukan’ın yerine dahil oldu.

62.dakikada İlyas’ın ortasında savunma topu kafa ile uzaklaştırdı. Volkan’ın bekletmeden plase vuruşu yan ağlara çarparak oyun alanını terk etti. 63.dakikada Sağ kanattan Mesut’un ortasında Muhammet’in sol ayağıyla şutu kontrolsüz bir şekilde gitti. Ramazan’ın önünde kalan topta o da kaleye şutunu attı ama Emirhan kafa ile şık bir gole imza attı.3-0 81.dakikada Yusuf’un sağ kanattan ceza sahasının içine gönderdiği etkili ortaya Ramazan aynı güzellikte kafa ile karşılık verince fark 4′e yükseldi.
90.dakikada savunma oyuncusu Talip uzaklardan şansını denedi ve maç güzel bir golle son buldu.

STAT: Selimiye
HAKEMLER: Ferhan Kestenlioğlu, Sezgin Çınar(İzmir), Ercan Aydın(Aydın) / Alper Ulusoy(İzmir)
LEVENTSPOR: Serkan, Yusuf, Muhammet, Taha, Talip, Ramazan, Mesut(Dk.64 Enes), Emirhan, Volkan, İlyas(Dk.80 Mithat), Ümit(Dk.64 Ceyhun)
RUMELİ KAVAĞI: Yusuf, Sercan, Yusuf Berk, Kubilay, Şükrü, Doğukan(Dk.61 Murat), Yunus, Nurettin(Dk.55 Ömercan), Adnan, Evren, Sinan
GOLLER: Dk.7 Ümit, Dk.37 Volkan, Dk.69 Emirhan, Dk.81 Ramazan, Dk.90 Talip
SARI KART: Yok
GOLLER: Dk.7 Ümit, Dk.37 Volkan, Dk.69 Emirhan, Dk.81 Ramazan, Dk.90 Talip
SARI KART: Yok

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.