Lider Sancaktepespor'da hedef 3 puan

Lider Sancaktepespor'da hedef 3 puan

İstanbul U-16 ligi 31. grubta en yakın rakibine 5 puan fark atan lider Sancaktepespor, Perşembe günü deplasmanda oynayacağı Beykoz Çavuşbaşı maçına 3 puan parolası ile hazırlanıyor.

 İstanbul U-16 ligi 31. grubta en yakın rakibine 5 puan fark atan lider Sancaktepespor, Perşembe günü deplasmanda oynayacağı Beykoz Çavuşbaşı maçına 3 puan parolası ile hazırlanıyor.

8 maçınıda kazanıp 24 puanla lider durumda bulunan Sancaktepespor, Çavuşbaşı stadında oynayacağı 9. hafta maçına Sarıgazi Stadında yaptığı son idmanla hazırlandı.

Teknik Direktör Yasin Gezgin gözetiminde yapılan çalışmaya tüm futbolcular eksiksiz katıldılar, futbolcuların moralinin üst seviyede olduğu gözlenen ve neşeli geçen antreman yapılan çift kale ile sona erdi. 

Antreman sonrası görüşlerini aldığımız Yasin Gezgin " Perşembe günü dost takım Beykoz Çavuşbaşı ile yapacağımız maça sıkı hazırlandık, hedefimiz kesinlikle 9.maçtada yenilmeden ve güzel futbol oynayarak galip gelmektir," dedi.

Sancaktepespor gücüne güç kattı.
İstanbul U-16 ligi 31. grubun yenilgisiz lideri Sancaktepespor, Sancaktepe Belediyespor'un başarılı oyuncularından Furkan Çarkçı'yı renklerine bağladı. Orta sahadaki başarılı oyunuyla dikkatleri çeken 1998 doğumlu Furkan Çarkçı, " Yeni takımımda başarılı olup öncelikle grup şampiyonluğu yaşamak istiyorum, sonrasındada Türkiye elemelerinde Sancaktepespor'un adını başarı ile temsil edeceğimize inanıyorum," dedi.
Teknik Direktör Yasin Gezgin " Furkan Çarkçı ile dahada güçlendik, kendisine güvenim tamdır. Eskiden beri tanıdığım ve takip ettiğim kaliteli bir futbolcu ile çalışmaktan son derece mutuluyum,"dedi.

Furkan Çarkçı Kimdir.

2008 yılında Galatasaray'da futbola başlayan Furkan Çarkçı burada 4 yıl başarı ile futbol oynayarak, Sancaktepe Belediyespor'a transfer oldu, buradada 2 yıl akademi liglerinde futbol oynayan Çarkçı, Orta sahada ve sol açık mevkilerinde görev yapıyor.








  Furkan Çarkçı



Haber-Foto : Murat Nazik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.