Lider Tunaspor, puan farkını korudu 2-0

Lider Tunaspor, puan farkını korudu 2-0

Süper Amatör Lig 2.grubun mücadelesinde ev sahibi Çamlıcaspor, Lider Bayrampaşa Tunaspor'u konuk etti. Maçın 59.dakikasında Kaptan Emin'in attığı mükemmel jeneriklik golün ardından, 62.dakika'da Eren Ziya'nın kafayla attığı golle, bu zorlu deplasmandan 2-

Süper Amatör Lig 2.grubun mücadelesinde ev sahibi Çamlıcaspor,Lider Bayrampaşa Tunaspor'u konuk etti.Maçın 59.dakikasında Kaptan Emin'in attığı mükemmel jeneriklik golün ardından, 62.dakika'da Eren Ziya'nın kafayla attığı golle, bu zorlu deplasmandan 2-0 galibiyetle dönen Lider Tunaspor, en yakın rakibiyle arasındaki 4 puan farkı korudu.

Maçın ilk gol pozisyonu'nu konuk Tunaspor yakaladı, 14.dakika'da Semih Küçük'ün ara pasına hareketlenen Eren Ziya sol çaprazdan çok sert vurduğu top yandan aut'a gitti.
28.dakika'da Tunaspor'un kazandığı serbest vuruşta, Orhan topu arka direkte bulunan Berkay'la buluşturdu, onun kafayla indirdiği topu Kaptan Emin'in yakın mesafeden Kaleci Uğur Keskin'e nişanlayınca Tunaspor çok net bir gol fırsatından yararlanamadı.
Maçın 35.dakikasında Tunaspor'un defans oyuncusu Orhan topu ıskalayınca, ısrarla pozisyonu takip eden Ali Can Ünlü, çizgi üzerinde topu ceza sahasına çevirdi, yakın mesafeden Çamlıcaspor adına Mehmet Cihan Sadıkoğlu bu pozisyondan yararlanamadı.
İlk yarı karşılıklı ataklarla 0-0 berabere tamamlandı.
İkinci yarının henüz 46.dakikasında,yayın üzerinden yakaladığı pozisyonda dönerek vuran Mehmet Cihan Sadıkoğlu, Çamlıcaspor adına önemli gol fırsatından yararlanamadı.
Karşılaşma'nın 59.dakikasında,Tunaspor adına Kerem Güler'in orta saha mücadelesinde kazandığı topu bekletmeden kaleye çok sert bir şutla gönderen Kaptan Emin adeta Doksan tabir ettiğimiz yere topu yollayarak Tunaspor'u deplasmanda 1-0 öne geçirdi.
Bu golün üç dakika sonrasında,62.dakika'da sağ taraftan bir serbest vuruş kullanan Berkan Özbek,topu ceza sahası içerisinde Eren Ziya ile buluşturunca, Lider Tunaspor durumu 2-0 yapan golü kaydetti. Karşılaşma'nın geride kalan bölümlerinde, karşılıklı ataklar olsada, konuk Takım Bayrampaşa Tunaspor mücadeleden 2-0 galibiyetle ayrıldı. Bu netice'nin ardından Lider Tunaspor puanını 33'e yükseltirken en yakın rakibiyle arasındaki 4 puan farkıda korumuş oldu.

STAT : Alemdağ Sahası
HAKEM : Cem Boratay Ala,Erdinç Zengi,Yılmaz Kayhan
SAHA KOMSERİ : Cengiz Fenerci
ÇAMLICASPOR : 0
Uğur,Sinan,Emre,Behçet,Ertan,Berk,Şükrü(Cengizhan 66 dk),Fırat,(Nur Ahmet 66 dk), Sacit,Ali Can,Mehmet Cihan,
TEKNİK DİREKTÖR : Vehbi Albayrak
BAYRAMPAŞA TUNASPOR: 2
Selçuk,Berkay,Arif,Orhan,Aykut,Berkan,(Okan 86 dk),Emin,Cüneyt,(Semih Şahin 60 dk), Eren Ziya,Kerem,Semih Küçük,(Murat 70.dk),
TEKNİK DİREKTÖR : Ata Haluk Yalın
SARI KARTLAR : Berkan,Ertan,Aykut,Emre Can,Kerem,
GOLLER : Emin 59 dk,Eren Ziya 62 dk,













Haber-Foto : Selim Açan

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.