Liderlik maçını Kuruçeşmespor kazandı

Liderlik maçını Kuruçeşmespor kazandı

İstanbul 1.Amatör Lig 4.grup 14.hafta karşılaşmasında zirve yarışı yapan iki takım Kuruçeşme ile Rumeli Kavağı İsmet İnönü stadında karşı karşıya geldiler.

İstanbul 1.Amatör Lig 4.grup 14.hafta karşılaşmasında zirve yarışı yapan iki takım Kuruçeşme ile Rumeli Kavağı İsmet İnönü stadında karşı karşıya geldiler.

Tıklım tıklım tribünlerin önünde oynanan mücadelede ev sahibi takım taraftarları da deplasman taraftarları da tek tek aranarak tribünlere alındı. Karşılaşma da 150 emniyet görevlisi maçtan 1 saat öncesinden bütün tedbirleri aldı.

Zirveyi direkt olarak etkileyecek bu karşılaşmayı Aytaç Geçgel, Alican Uz ve Göktuğ Hazar Erel hakem tiorusu yönetti. 4 kırmızı kartın çıktığı karşılaşma da zaman zaman iki takım oyuncuları arasında tartışmalar yaşandı. Beşiktaş temsilcisinde Eray 60.dakikada, Fatih 75.dakikada kırmızı kart gördüler. Sarıyer temsilcisinde Mustafa 60.dakikada, Ziya 80.dakikada kırmızı kart gördü. Her iki takım da karşılaşmayı 9 kişi tamamladı.

Karşılaşmanın ilk yarısında gol düellosu vardı. Önce Kuruçeşme 9.dakikada  Muhammet ile 1-0 öne geçti. Sarıyer temsilcisi bu gole 12.dakikada bu gole Eray ile karşılık verdi. 17.dakika da sahneye Burak çıktı ve ev sahibini 2-1 öne geçirdi. 25.dakikada Rumeli Kavağı penaltı kazandı. Topun başına geçen Faruk topu üstten auta gönderdi. İlk yarı 2-1 sona erdi.

İkinci yarı da mücadele iyice gerginleşmeye başladı. İki takım oyuncuları her pozisyonda tartışmaya başlayınca kırmızı kartlar havada uçuştu. 71.dakikada Fatih’in golü ile ev sahibi ekip 3-1 öne geçti. Mücadeleyi iki takım da 9 kişi tamamlarken, kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Kuruçeşme sahadan 3-1 galip ayrıldı. Karşılaşma sonrasında ev sahibi ekip galibiyet çoşkusunu taraftarlıyla beraber yaşadı.

Bu galibiyetle Beşiktaş temsilcisi 36 puana ulaştı ve rakiplerinin 3 puan önünde 1.sırada yer aldı. Rumeli Kavağıspor ise 33 puanda kaldı ve averajla 3.sırada yer aldı.

Turgay Tokel

kurucesmespor.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.