Loris, İstanbul'da iyileşirken bu psikolojik yarayı bırakmıştır

Loris, İstanbul'da iyileşirken bu psikolojik yarayı bırakmıştır

Bu sezon başından itibaren maça "Premier Lig" takımı olarak başlayan Beşiktaş, maalesef aynı kurtarma hatalarını tekrarladı

 

Bu sezon başından itibaren maça "Premier Lig" takımı olarak başlayan Beşiktaş, maalesef aynı kurtarma hatalarını tekrarladı. Premier Lig'de bu kez iki isim daha boy gösterdi. Bunu özellikle Dünya Kupası sırasında İstanbul'da kendilerini rehabilite etmek için adım attıklarında gördük! Redmond, bu dönemi iyi bir şekilde yönlendirmeye çalışan isim.

Dele Alli ise aynı taşta, aynı hamam dilinde Serdar Ortaç'ın "Ben adam olmayacağım" şarkısıyla takılıyor. Ne yazık ki Şenol Güneş gibi oyunculara vbetcrypto dokunmayı ve kazanmayı seven biri bile Del Alli'ye olumlu bir adım atamadı. Dele Alli tecrübesine sahip bir  futbolcu dünkü kupa maçında bir çılgınlık yapmış olmalı. Tamam! Yaptığı şey, kendisine ulaşan her eli tutmak ve  sahada bir aşağı bir yukarı yürümek. Zaten pek bir şey yapamadığını maç öncesi tavrından anlayabilirsiniz.

Bu İngiliz lordunu kırmak için harcadığınız zamanı ve enerjiyi adil olmak için 10 çocuğumuza verseydiniz Beşiktaş şimdi daha çok iş yapardı. Umarım Dele Alli adı bu işlerin sonu olur. Çünkü tembel çocuğu olan aileler gibi hep "akıllı çocuk işe yaramaz" demekten bıktık. İngiliz futbol uzmanı Ben Wignall, Hull City patronu Rosseño'nun Ozan tufan ve Beşiktaş'a taşındığı haberini değerlendirdi. Birçok uluslararası vbetcrypto giriş oyuncu ve yeni sahibi Acun Ilıcalı'nın bu yaz MKM Stadyumu'na gelmesiyle  Hull City'nin kadrosunda büyük değişiklikler oldu. Bunlardan biri, Yorkshire'ın Doğu Yakası'na geldiğinde Türkiye adına 65 kez forma giyen Ozan Tufan'dı. Orta saha oyuncusu, Türkiye Süper Ligi'nde 133 maça çıktı ve ayrıca Watford ile Premier Lig'de kısa bir  kiralık büyü yaşadı ve bu anlaşma erken sona erdi. Ozan tufan, bu yılın başlarında Hull  için  bir başka büyük transfer daha yaptı ve 20 lig maçında dört gol attı, ancak henüz yeni teknik direktör Liam Rosenho ile başlamadı. Ocak transfer dönemi öncesinde, Türk devi Beşiktaş'ın Tufan'ı gelecek ay ülkelerine geri getirmek istediğine dair yeni transfer söylentileri ortaya çıkmaya başladı. Rosenho, tam olarak açıklamasa da 27 yaşındaki oyuncuyu takımda tutmayı planladığını söyledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.