"Maçlar hafta ortasında oynatılmamalı"

"Maçlar hafta ortasında oynatılmamalı"

Süper Amatör lig maçlarının açıköğretim sınavları nedeni ile erteleme talebinde bulunanlara karşı maçların kesinlikle hafta sonu oynanmasını isteyen taraftar, yönetici ve futbolcular TFF İstanbul Futbol İl Başkanlığını mail yağmuruna tuttu.

TFF İstanbul Futbol İl Başkanlığı’na gönderilen maillerde şu ifadelere yer verildi
 
“Bazı kulüplerin, hafta sonu yapılacak olan Açıköğretim sınavları nedeni ile erteleme isteğinde bulunduğu şeklinde haberler sosyal medyada yer almaktadır.Kesinlikle böyle bir şey olmamalı. Sonuçta amatör de olsa bu maçlar zamanında oynanmalı.

Hafta sonu oynamak ile hafta içi oynamak arasında dağlar kadar fark var. Kulüplerin taraftarları da takımını izlemek istiyor. Bir takımda 1 kişi açıköğretim sınavına girecek diye takımını izlemek ve desteklemek hakkından mahrum kalmak istemiyor. Geçen sefer sınav var diye hafta ortasına alındı ve Çarşamba oynanan süper amatör maçlar hem oyuncular için hem de taraftarlar ve yöneticiler için zulüm oldu.

Olaya bir de başka açıdan bakalım. Amatör takımda oynayıp da açık öğretim sınavına girecek 1-2 kişi dışında kalan oyuncular ya özel bir yerde ya bir kamu kuruluşunda çalışıyor. Bu oyuncuların durumu neden göz önüne alınmıyor. Sürekli işyerinden izin alamıyor bu oyuncular. Kesinlikle çalışan oyuncular da dikkate alınmalı. 1 -2 kişi için maçlar ertelenmemeli. Ayrıca hafta içi okuluna giden öğrenciler de var. Esas bu oyuncular için de izin almak ayrı bir sorun. Sonuç olarak maçlar kesinlikle zamanında, yani bu hafta sonu oynanmalıdır.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.