Maltepespor evinde kayıp

Maltepespor evinde kayıp

Spor Toto 3.Lig 2.Grupta Maltepespor Ligin 24.Haftasında sahasında konuk ettiği Halide Edip Adıvarspor'a son dakikada yediği golle boyun eğdi.

Spor Toto 3.Lig 2.Grupta Maltepespor Ligin 24.Haftasında sahasında konuk ettiği Halide Edip Adıvarspor'a son dakikada yediği golle boyun eğdi.

Emre Kosif, Salim Şanlıer  ve Deniz Caner Özaral  oluşan hakem triosunun yönetti. Başlama vuruşundan ilk 45 dakikalik düdüğe kadar iki takımın da sahada pek bir varlık gösteremediler. 

İkinci yarıda maçın 71.dakikasında Maltepespor'da Abuzer Gaffar Toplu’nun kullandığı frikik atışını Halide Edip Adıvar spor kalecisi Hasan kornere çeldi. 

Maçın 87.dakikasında Halide Edip Adıvarspor takımında oyuna 59.Dakikada Nazif Şener'in yerine giren Oğulcan’ın attığı gol ile 1-0 öne geçti.

Gol sevinç abartılı olunca...
Gol sonrası sevincini tribündeki taraftarları ile sevinirken biraz abartması sonrasında Maltepespor taraftarlarından bazıları sahaya girdiler. Saha içinin karışması sonucunda maçın Hakemi Emre Kosif oyunu durdurdu. Maltepespor taraftarlarının bulunduğu kale arkası  tribünü Emniyet güçleri tarafından boşaltıldı. Hakem Emre Kosif 2 takım kaptanını yanına çağırarak ikaz etti ve maçı tekrar başlattı. 5 dakikalık uzatmanın oynandığı karşılaşmada başka gol sesi çıkmayınca Şişli ekibi Halide Edip Adıvar, Maltepesporu evinde 1-0 mağlup ederek son haftalardaki çıkışını sürdürdü. 

HEASK takım otobüsü taşlandı
Karşılaşma sonunda Stadın dışında bulunan Halide Edip Adıvarspor takımını otobüsünün camlarının kırıldığı görüldü. 


Olaylardan dolayı üzgünüz!
Maltepespor Futbol Şube Sorumlusu Hasan Zengin Almamız gereken maçı alamadık, beklemediğimiz bir yenilgi aldık, olmayınca olmuyor, futbolda bunlar var üzgünüz dedi. Rakip takımın otobüsünün camlarının kırılması ile ilgili olarak da çok üzgünüz,  Maltepe Belediyesinden aldığımız otobüs ile rakibimizi gönderdik.
Yaşanan bu olayları tasvip etmek mümkün değil, TFF  tarafından disiplin kuruluna sevk edileceğimiz, kulübümüze ceza verileceğini ,maçlarımızı seyircisiz oynayacağımızı tahmin ediyorum dedi.

 

maltepespor1-001.jpgmaltepespor2.jpgmaltepespor4.jpgmaltepespor3.jpgmaltepespor4.jpgmaltepespor5.jpgmaltepespor6.jpgmaltepespor7.jpg

 

Haber-Foto : Kadir Küçükay

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.