Marek Hamsik'ten emeklilik açıklaması!

Marek Hamsik'ten emeklilik açıklaması!

Milli takım kariyerine son veren Hamsik, futbola veda edeceği yerin Napoli olacağını vurguladı.

 

Milli takım kariyerine son veren Hamsik, futbola veda edeceği yerin Napoli olacağını vurguladı. İtalyan devlerinde 12 yıl forma giyen ve Maradona'nın ardından Napoli efsanesi haline gelen Hamsik: "Napoli'de büyük bir parti ile kutlayacağım. Tabii ki burayı özlüyorum"

Safa Can Konuksever

Türk futbolunun efsane isimlerinden Mehmet Topal, katıldığı programda Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım hakkında akılda kalıcı açıklamalarda bulundu. Çin Süper Ligi'nde 3 farklı takımla şampiyonluk yaşayarak tarihe geçen eski futbolcunun kariyeri boyunca bordobet kariyerine dair birçok anısını da anlattı. İşte Mehmet Topal'ın o açıklaması; “Çanakkale Dardanelspor'dayken omzumdan sakatlandım. O zamanlar tıp bu kadar gelişmemişti. hayatımın kırık anları ama bu benim için en değerli anlardan biri."

"Mr. Ersun beni çok oynamaya zorladı"

"Oyun tarzım nedeniyle çok darbe yedim. En iyi bilen  Ersun Bey'dir. (Güler) Fenerbahçe döneminde bulunduğumuz lige hocanın çok katkısı oldu. Oyunuma da çok şey katıyor.” “Aynı zamanda Inamoto'ya transferim de açıklandı. Tüm dikkatler onun üzerinde, onu seviyorum. "Oyun oynamama izin ver, herkese kim olduğumu göstereyim" diye düşündüm. Inamoto'yu gerçekten sevmiştim ve o zamanlar harika bir arkadaşlığımız vardı. "

"İçimdeki UKTE'yim"

"Almanya Euro 2008, Fenerbahçe vs Braga... Çok maç oynadık ama bu iki maç benim için çok önemli. "2007-08'de Galatasaray ile oynadığımız lig maçında takım bordobet giriş atmosferi çok iyiydi. Söylenecek fazla bir şey yok ama Feldkamp'tan sonra takımı yöneten Gürer bu şampiyonada büyük emek verdi. ”

Everton kapılarından dönüş

"Valencia'ya gitmeden önce Everton'a gittim. Yanlış hatırlamıyorsam Everton  8 milyon sterlinlik bir teklif yaptı ama başkanımız peşini bırakmadı. Gitmekte biraz ısrar ettim ama birkaç yıl daha kalmama izin verdiler. Bu yüzden İngiliz ligi benim hayalim. Yurt dışındayken kortta hiç sorun yaşamadım. Sahada çok iyiyim. O zamanlar İngilizcem pek iyi değildi ama İspanyollar çok iyi  İngilizce konuşamıyorlar. İspanyolca öğrendikten sonra kendimi daha iyi ifade etmeye başladım. ” “VAN MATA'ya teşekkür ederim” "Valencia'dayken Mata ile iyi bir ilişkim vardı. Valensiya'ya ilk gittiğimde, Mata Dünya Kupası'nı kazandı ve tüm şehir onun adını söylüyordu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.