Mecidiyeköy hız kesmiyor.

Mecidiyeköy hız kesmiyor.

İstanbul 1. Amatör Lig takımlarından Şişli temsilcisi Mecidiyeköyspor, Kağıthane Sadabat tesislerinde hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor.

Şişli İlçesi'nin 1. Amatör Lig temsilcisi Mecidiyeköyspor yeni sezon hazırlıklarını yoğun bir çalışma temposu içerisinde Kağıthane Sadabat tesislerinde sürdürüyor.
Hazırlıkların ikinci haftasında Teknik Direktör Salih Sayar ve Antrenör Samet Topçu yönetiminde, çalışma temposunun yavaş, yavaş yükseldiği ve yapılan antremanların kuvvet ve kondisyona dayalı olarak arttığı gözlendi.

Bugün yapılan çalışmada, kuvvet antremanı ile Mecidiyeköyspor güç ve kuvvet depoladı. 1. Amatör Lig'in başlamasına bir buçuk aylık bir zaman kala Mecidiyeköyspor yoğun bir şekilde Lig'e hazırlandığını izledik. Teknik Ditektör Salih Sayar yaptığı konuşmasında, önümüz Ramazan Bayramı, Bayramdan sonra çalışmalarımız dahada artacak, kroslarımız ve hazırlık maçlarımız olacak, takımımızın gerçek gücü meydana çıkacak,  kısa süreçte çok sıkı hazırlanıp rakiplerimizden daha hazır bir şekilde liğe girmek istiyoruz, dedi.
Mecidiyeköyspor Kulübü Başkanı Bülent Zent, 2. Başkan Mazhar Uzun, Şevket Balkan ve yönetim kurulu üyeleri tam kadro yapılan antremanı izlediler.




Mecidiyeköyspor'un yeni teknik direktörü Salih Sayar ve yardımcısı Samet Topçu, takımı lige ciddi ve disiplinli bir şekilde hazırlıyorlar.










Haber-Foto : Murat Nazik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.