Mecidiyeköy'spor topbaşı yaptı.

Mecidiyeköy'spor topbaşı yaptı.

İstanbul 1. Amatör Lig takımlarından Şişli temsilcisi Mecidiyeköyspor, 2013-2014 sezonunun ilk antrenmanını yeni hocası Salih Sayar tarafından yapıldı.

İstanbul 1. Amatör Lig takımlarından Şişli temsilcisi Mecidiyeköyspor, 2013-2014 sezonunun ilk antrenmanını yeni hocası Salih Sayar tarafından yapıldı.
Mecidiyeköyspor kulüp binasında toplanan eski ve kadroya yeni dahil olan isimler  ilk antrenmanına çıkarken yeni Teknik Direktör Salih Sayar'da A Takım ile ilk kez göreve başladı. Daha önce birçok profesyonel kulüpte görev yapan Sayar, bu sezon kendisine A Takımının Antrenörlüğünü teslim eden Yeşil-Sarılı ekibin başkanı ve yönetiminin güvenini boşa çıkarmayacağını söyledi. Antrenman öncesinde futbolcuları ile bir konuşma yapan Salih Sayar onlardan beklentilerini iletti.
Gazetemiz editörü Murat Nazik'e açıklamada bulunan Mecidiyeköyspor’un çiçeği burnunda A Takım Teknik Direktörü, önlerinde yaklaşık 1.5 aylık bir süreç olduğunu söylerken,”Şu anda elimizdeki mevcut kadro ile antrenmanlara başladık.. İlerleyen periyotta aramıza yeni dahil olacak isimler de olacak. Yeni sezona yep yeni umutlarla başladık. Tabii ki heyecan yaşamamakta mümkün değil, İnşallah bu sezon A Takım düzeyinde de beklenen, arzulanan şampiyonluğa ve başarılara hep birlikte ulaşabilmek için ciddiyetle çalışacağız. ” şeklinde konuştu.
Yeni transferlerde çalışmada yer aldılar.
Eray Ertürk (Erokspor), Yasin Kaplanoğlu (Erokspor), Onur Nalbant (Yıldıztabya), Ali Velioğlu (Gazi mahallesi), Murat Can Gümüş ( Bağlarbaşı), Ahmet Dağdeviren (Mecidiyeköy Tayfun)
İç transferler.
Alper Akgöz, Yusuf ceylan, Oğuz Karakullukçu, Ufkun Atalay, Burak Özdemir, Tunç Taşkın, Mustafa Gümüş, Kerim Bitirgiç
Altyapıdan A takıma yükselenler.
Arda Alkan, Sergen Aytan, Anıl Çamcı, Muhammet Ocak












Mecidiyeköyspor'un yeni teknik direktörü Salih Sayar ve yardımcısı Samet Topçu



Haber-Foto : Murat Nazik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.