Mecidiyeköyspor'dan iyi başlangıç 5-2

Mecidiyeköyspor'dan iyi başlangıç 5-2

İstanbul 1. Amatör lig takımlarından Mecidiyeköy ile Kuruçeşme takımları, Sadabat Dostluk Turnuvasında Sadabat tesislerinde karşılaştılar.

İstanbul 1. Amatör lig takımlarından Mecidiyeköy ile Kuruçeşme takımları, Sadabat Dostluk Turnuvasında Sadabat tesislerinde karşılaştılar. Yeni sezona Sadabat tesislerinde hazırlanan Mecidiyeköyspor ile Beşiktaş Çilekli tesislerinde hazırlanan Kuruçeşme takımlarının ilk hazırlık maçını izleyenler yedi gol ile mükemmel futbol oynayan iki takımın müsabakasını izlediler. İki takımında ilk maçı olmasına rağmen Mecidiyeköyspor'un ikinci yarıdaki kondisyon artısı maçtada 5-2 lik farkı yarattı. Her iki takım oyuncuları da lig yaklaştıkça, performanslarını en üst düzeye çıkarmak için çaba sarfettiler. 10. dk. Kuruçeşme Kaptanı Ergun penaltıdan attığı gol ile takımını 1-0 öne geçirdi. 22.dk. Tunç Mecidiyeköy'ün beraberlik golünü kaydetti. 32. dk. Semih Kuruçeşme'yi 2-1 öne geçiren golü atarak ilk yarınında skorunu belli etti.
İkinci Yarı Sahada Mecidiyeköy Fırtınası vardı.
İkinci yarıya daha hızlı giren Mecidiyeköy golleri peşpeşe sıraladı, 70 ve 75.dk. Eray, önce beraberlik sonra penaltıdan galibiyet golünü atarak durumu 3-2 yaptı. 80. dk. maçın yıldızı Yasin durumu 4-2 yapan golü attı. 85. dk. Mecidiyeköy genç yıldızı Hakan'la durumu 5-2 yapıp turnuvaya galibiyetle başlamış oldu.





















Haber-Foto : Murat Nazik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.