Mehmet Büyüktopuzlar, Dikilitaş’ta

Mehmet Büyüktopuzlar, Dikilitaş’ta

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup ekiplerinden Dikilitaş, Süper Amatör Lig 2. Grup ekiplerinden Kağıthanespor’dan başarılı forvet oyuncusu Mehmet Büyüktopuzlar’ı transfer etti.

Birçok kulübün transfer etmek istediği 1990 doğumlu Mehmet Büyüktopuzlar biraz önce Dikilitaş ile kesin olarak anlaştı ve lisans işlemleri için evraklarını Dikilitaş yöneticilerine iletti.

Mehmet Büyüktopuzlar kimdir?
22 Ekim 1990′da İzmir’in Konak ilçesinde doğan Mehmet Büyüktopuzlar futbola 2003 yılında Yavuz Sultan Selimspor’da başladı. Mehmet Büyüktopuzlar dört yıl burada oynadıktan sonra 2007 yılında Alibeyköyspor’a transfer oldu. Bir yıl sonra, henüz 18 yaşındayken Alibeyköyspor’da profesyonel sözleşme imzalayan genç golcü 2,5 yıl Alibeyköyspor formasını terletti. 2011 yılında askerlik görevi için Ankara’ya giden Mehmet Büyüktopuzlar Ankara Jandarmagücü’nde futbol hayatına devam etti. Geçtiğimiz sezon devre arasında askerliğini tamamlayıp Play-Off’lar için Yıldırım Bosna’ya transfer olan Büyüktopuzlar, sezon başında da Kağıthanespor’a transfer oldu. Bu sezon oldukça başarılı maçlar çıkartan Mehmet Büyüktopuzlar, bu sezon Kağıthanespor ile hiç maç kaçırmadı. Oynadığı 21 maçta 14 kez fileleri havalandırıp, 9 defa da asist yapan ve devre arası transfer döneminde birçok kulübün transfer listesine giren Mehmet Büyüktopuzlar artık Dikilitaş forması giyecek.

Transfer edilen ikinci Kağıthanesporlu
Yaklaşık 15 gün önce Kağıthanespor’dan başarılı stoper Hasan Çandır’ı renklerine bağlayan Dikilitaş, Mehmet Büyüktopuzlar’ı da renklerine bağlayarak Kağıthanespor’dan ikinci transferini yapmış oldu.

istanbulamator.com
HABER-FOTOĞRAF: SELİM DEMİRER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.