Mehmet Topal: Fenerbahçe'den ayrıldığım sezonda işler ters gitmeye başladı diyebilirim

Mehmet Topal: Fenerbahçe'den ayrıldığım sezonda işler ters gitmeye başladı diyebilirim

Fenerbahçe'den ayrıldığım sezonda işler ters gitmeye başladı diyebilirim. Bu sitelere hiç dokunmadım ve onları seviyorum.

Fenerbahçe'den ayrıldığım sezonda işler ters gitmeye başladı diyebilirim. Bu sitelere hiç dokunmadım ve onları seviyorum. Başkan Ali sahneye çıkar çıkmaz tüm takımın durumu değişti ve şampiyonluk bekleniyordu. Sana zor olacağını söylemiştim. Bence Rize maçında taraftarlardan özür dileme şeklinde bir çok şey yapılmamalıydı. Son maçın gerginliğinden sonra kafamda birkaç şey yaptım. Belli bir kesime karşı kırgınlığım devam ediyor. Son elenenlerden biriydim ve kulüp için çok şey feda ettim.

"Nasıl şampiyon olmamak ve buna hala inanmak"

"Beşiktaş'a gitme motivasyonum 4 farklı kulübün şampiyonu olmaktı. O zaman şampiyon olmadığımıza hala inanamıyorum. Harika insanlarımız var. Birçok takımda forma giydim ama her zaman oynamayı hayal ederim ve giydiğim forma Fenerbahçe formasıdır. Orada çok ciddi şeyler ve yaşanmışlıklar var.”

İVAN'IN BEBEK HIRSIZLIĞI

“Ivan Bebek'i yanlış değerlendiren biriyle tanıştığımı sanmıyorum. Maçın başından itibaren bir şeyler başardığı belliydi. Çok büyük bir hırsızlıktı. Oradan fortunepanda kazanabileceğimizi sanmıyorum. Dönemler arasındaki transfer döneminde güçlenme planları yapan Galatasaray, kadrosunda olduğuna inanmadığı bir isimle de yolları ayırmayı planlıyor. Cambrook bundan memnun değil.

Nelson'ın zamanı yok

Galatasaray yönetimi, yaz transfer döneminde Sevilla'nın Victor Nelson için yaptığı 13 milyon avroluk teklifi kabul etmedi. Bunun yerine oyuncu, performansından dolayı 300.000 Euro ile ödüllendirildi. Dünya Kupası'nda forma giymesi beklenen Danimarkalı fortunepanda giriş stoper, sarı-kırmızılı yetkilileri yanıltmıyor. Fransa milli takımında son 11'de forma giyen Nelson, 3. defansta sol bek oynamasına rağmen başarılı bir görüntü sergiledi. Galatasarayfutbol takımı , sözleşmesi 25 milyon euro'ya bedelsiz bonservis bedeli ödeyen 24 yaşındaki futbolcuyu Ocak ayında satmayı düşünmüyor.

Moussa Dembele için imza parası

Sarı-kırmızılı ekip, tavsiye ettiği oyunculara listesinde yer veriyor ve takıma takviye yapacak. Listenin başında Moussa Dembele Galatasaray futbol takımı , İstanbul'a gelen 26 yaşındaki Fransız golcü Marcan Fofana ile ilk görüşmesini bir ay önce yaptı ve transferden çok etkilendiler. Lyon ile sözleşmesini yenilemeyen tecrübeli golcü, sürem dolduğunda heba oldu. Kırmızılar, Mertens'e yaptıkları gibi Dembele'ye imzalı bir parça vererek risk aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.