Mert Günok'a şans tanımayan Fransız teknisyenin görevden alınmasıyla bu durum değişti

Mert Günok'a şans tanımayan Fransız teknisyenin görevden alınmasıyla bu durum değişti

Beşiktaş Teknik Direktörü  Şenol Güneş, golü ilk olarak Mert Günok'a verdi. Görüntüsü sabit Eritici'nin Dünya Kupası'ndan sonra yerini koruyacağı umulmaktadır.

 

Beşiktaş Teknik Direktörü  Şenol Güneş, golü ilk olarak Mert Günok'a verdi. Görüntüsü sabit Eritici'nin Dünya Kupası'ndan sonra yerini koruyacağı umulmaktadır. Ersin Destanoğlu ve Emre Alim'in Antalya kampında gösterdikleri mükemmel performans ve müsabakalara katılımlarının ardından iki genç isim Elsing'i yakından takip eden Güneş'in Kupa için düşünüldüğü açıklandı.

Nathan Redmond'ın istikrar koşulları

Siyah Beyazlıların teknik direktörü Şenol Güneş, Antalya kampının yıldızı Nathan Redmond için planlarını anlatıyor. Deneyimli eğitmen; Sol kanat, sağ kanat ve forvet  oynayabilen Redmond, performansı istikrarlı olursa İngiliz yıldızın takımda ganobet kalmasını isteyecek. Görev süremin sonuna kadar, ön büro oyuncuların imzalanmasıyla ilgili çok az karar verdi. Yönetim, Güneş'in bu konudaki raporunu bekleyecek ve tatmin olursa oyuncuyla yeni  sözleşme imzalayacak.

Son tavsiyeler Yusuf Erdoğan

Trabzonspor 30 yaşındaki  Yusuf Erdoğan, sol bek transfer işine devam etmesi için Kara Şahinler'e önerildi. Siyah beyazlı oyuncular arasından tecrübeli futbolcuların ücretsiz alınabileceği teknik ekibe bildirildi. Hükümet, Şenol Güneş'ten bir temas kararı bekliyor.

Nampalys Mendy'nin kapısı açık

Beşiktaş; Sağa, sola, stopere ve kanata geçmeyi planlıyor ganobet giriş ama kadroda hala forvet serbest bir oyuncu var... Yönetim Nampalys Mendy Dee'yi kadrosuna katmaya hazırlanıyor, İngiliz ekibi Leicester City ile olan sözleşmesi  sonunda bitiyor. benim dönem.

30 yaşındaki oyuncuya mola sırasında Leicester'dan ayrılma seçeneği sunulursa, Ocak ayında Blackhawks devreye girecek ve 1.67 liberoluk bir forvet için siyah beyaz bir forma giyecek.

Onurlu bir cevap için umut

Teknik Direktör Şenol Güneş'in haberine göre, sağ bek Valentin Rosier ile rekabet etmek için ceza sahasına pas vermeyi planlayan Siyah-Beyazlılar, Kayserispor'dan Onur Bulut'u kenetledi.

Kayserispor'un kulüple olan sözleşmesi benim süremin sonunda bitiyor ve 3 milyon euro talep ediyor, bunun üzerine yönetim Kayseri'ye 1.5 milyon euro verdi. Kartal, 28 yaşındaki futbolcu için  bu rakamı artırmayacak bir teklife yanıt bekliyor. Beşiktaş Geçiş Radarında Anthony Nwakem, Kartal'a yeşil ışık yakarak, "Fahja ile doğrudan iletişime geçer ve bir anlaşma yaparsan benim için bir sorun olmaz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.