Mertens: Aynı şekilde devam edeceğiz

Mertens: Aynı şekilde devam edeceğiz

Toulouse ile oynanan hazırlık maçında Toulouse'a karşı mükemmel serbest vuruşun yaratıcısı Dries Mertens, Belçika Dünya Kupası formasıyla yaşadığı hayal kırıklığını atlattı.

 

Toulouse ile oynanan hazırlık maçında Toulouse'a karşı mükemmel serbest vuruşun yaratıcısı Dries Mertens, Belçika Dünya Kupası formasıyla yaşadığı hayal kırıklığını atlattı. 35 yaşındaki golcü oyuncu, kendisini iyi hissettiğini belirterek, "Bu maçı kazanmak ve İstanbul'a iyi hislerle gitmek çok önemliydi. Burada olmaktan büyük gurur duyuyorum. Takım arkadaşlarım ve genç oyuncular çok iyi oynadılar." Aynı şekilde devam edeceğiz çünkü takım iyi oynadı ve çok önemli maçlar kazandı” dedi.

Güvenli Tatil: Verimli Kamp Süreci

Safe Bayram (19) Galatasaray'da alt yapıdan büyüdüğünü olipsbet veya kademeli olarak yükselen Abdulkerim-Nelsson ikilisini şöyle anlattı: Verimli bir antrenman kampı dönemi. Son antrenman maçını kazanmak da önemli. İyi bir oyunla kazanmak da önemli. "

Juven, zaman zaman kupa maçlarına odaklanacaklarını ve ardından ligde oynayacağımızı göreceğimizi söyledi. kendim ve ben geliştik. Antrenman kampında ve maçlarda  elimden gelenin en iyisini yaptığımı düşünüyorum. Biz bir oyun yapım ekibiyiz. Antrenmanlarda ekstra çaba göstermiyorum ama başarmak için gerekenlere sahip olduğum için yarışa hazırlanmaya da katkıda bulunuyorum.

2 yıldızlı buluşma

Lucas Torreira, Uruguay  ile Dünya Kupası'na giderken, Sergio Oliveira da sakatlığı nedeniyle arayı kaçırdı.Torreira Kupa için dönüyor ve takımla olipsbet giriş buluşuyor, Oliveira ise sakatlıktan kısa sürede dönerek 1. uzun bir sakatlık olması gereken şeye başlayın. Portekizli futbolcu dün orta saha partneri Torreira ile  bir fotoğraf paylaşarak, "Hadi ama adamım" yazmıştı.

Van Aanholt'un ifadesi onaylandı

Yunan kulübü Olympiacos'tan Patrick Van Aanholt, talebi üzerine tavsiye mektubu alan en son aday oldu. Sarı Kırmızılılar, karşılıklı fesih anlaşması yapmaya hazır. Hollandalı futbolcu bir süredir ayrılık konusunda soğuk davranıyor. Tecrübeli sol bekin, Olympiakos'la ilişkisi devam ederse Galatasaray'ın ayrılma talebine de olumlu yanıt verdiği bildirildi. Yılda 1.9 milyon Euro kazanan Aanholt'un maliyetinden kurtulmak isteyen Sarı Kırmızılılar, sol bekte yerli isimlerle yollarına devam ediyor. Ateşkesin başlamasına kısa bir süre kala Galatasaray'da Victor Nelson'ın gündemi yeniden hareketlenmeye başladı... Benim dönemim başladığında İspanyol kulübü Sevilla'nın Danimarkalıların sarı-kırmızılı ekibiyle oturduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.