Metin Altıparmak’tan Kuştepespor’a tebrik

Metin Altıparmak’tan Kuştepespor’a tebrik

İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grupta oldukça başarılı bir sezon geçiren Bölgesel Amatör Lig için Play-Off maçları oynamaya hak kazanan Kuştepespor’un eski Başkanı Metin Altıparmak, bir tebrik mesajı yayınladı.

Altıparmak mesajında, “Kuştepespor’un, İstanbul Süper Amatör Lig 2012-2013 futbol sezonunda göstermiş olduğu üstün performans neticesinde grubunu “şampiyon” olarak bitirmesi bizleri son derece memnun etmiştir. Bu vesile ile emeği geçenlere ne kadar teşekkür etsek az kalacaktır.

Bu güzel camiada Başkanlık yapmış birisi olarak, Kuştepespor’un, sezon boyunca bizlere yaşatmış olduğu heyecanı, insanları bir arada tutma başarısını ve en önemlisi her hafta sonu Kuştepespor’u gündeme getirmelerinden dolayı, Başta Kulüp Başkanımıza, Başkan Yardımcımıza, Yönetim Kurulu üyelerimize, teknik heyetimize, sporcularımıza, Kulüp çalışanlarımıza, taraftarlarımıza, maddi manevi destek veren kişi ve kurumlarımıza, yağmur çamur demeden amatör sporumuza hizmet veren, bizleri anında bilgilendiren Sanal ve Görsel spor basınımıza ve spor adamlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunar, Bölgesel Amatör Lig için Pay-Off maçlarında Kuştepespor camiamızın başarılarınızın daim olmasını dilerim.” dedi.


yerelfutbol.com
HABER: ALİ KEMAL DEMİR

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.