Milli takım çeyrek finale yükseldi

Milli takım çeyrek finale yükseldi

Sevda Altunoluk, Fatma Gül Güler, Reyhan Yılmaz, Şeydanur Kaplan, Sevtap Altunoluk ve Berfin Altan'dan oluşan bayan milli takımımız, grup aşamasında sadece Kanada'ya yenilerek ikinci olarak çeyrek finale yükseldi.

Sevda Altunoluk, Fatma Gül Güler, Reyhan Yılmaz, Şeydanur Kaplan, Sevtap Altunoluk ve Berfin Altan'dan oluşan bayan milli takımımız, grup aşamasında sadece Kanada'ya yenilerek ikinci olarak çeyrek finale yükseldi. Peşinde bir rakip olduğunu hiç bilmiyordum. Ay Yıldız, Paralimpik Takımı ABD ve İsrail'i çeyrek final ve yarı finalde eledi. Kızlarımız, grup aşamasında kolayca yendikleri Güney Kore'yi finalde yenerek bu engeli aşarak kendi günlerinde şampiyonluk iddiasında bulundular. Ayrıca finale ulaşarak Paris'teki 2024 Paralimpik Oyunlarına cup90 katılmaya hak kazandı. Ayrıca gol kralı Sevda Altunoluk da turnuvayı domine etti.

Bordo Mavili takım Dünya Kupası'nda yoğun bir tempodayken başantrenör Ah Abdullah Avcı Fırtına, 21 Aralık Çarşamba günü  Türkiye Kupası'nda Samsunspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına şimdiden başladı. Avcı, La Liga'nın 1. takımına karşı 11 kişilik ideal kadroya yakın bir takım kurmayı düşünüyor. Mücadele aynı zamanda Fenerbahçe derbisinin de tadına varılacak.

Trabzonspor'da tehlikeli sonuçlar günü

Trabzonspor'un genel kurulu bugün saat 10.00'da başlıyor. Program Başkanı Ahmed Aoğlu ve bir yönetim kurulu salonda bulunacak. Genel Kurul'da mali cup90 giriş ve idari işlere ilişkin veriler sunulacak ve bir sonraki yılın bütçesinin onaylanması istenecektir. Özellikle kulübün şampiyonluk sonrası mali durumu hakkında detaylı bilgiler üyelerle paylaşılacak.

Ankaragücü, Yusuf'a odaklandı

Yusuf Erdoğan'ın talipleri çoğalıyor ve Ocak ayında Trabzonspor'dan ayrılacağı kesinlik kazanıyor. Deneyimli kanat oyuncuları için Kasımpaşa'dan sonra Ankaragücü de aktif. Başkent ekibinin Yusuf'un menajeri ile görüşmelere başladığı öğrenildi. Blues of Bordeaux kulübü, Yusuf'un ayrılmasının ardından oyunculara rahatlık sunacak. Bu dönemde Kerem Şen ve Taha Altıkardeş gibi gençlerin de işe alınması planlanıyor.

Dimitrios için yeni sözleşme

Trabzonspor'a süre bitmeden Yunan medyasına bir yazı yazan Dimitrios Kurbellis, kulüple sözleşmesini yenilemeye hazırlanıyor.  29 yaşındaki orta saha oyuncusuna Panathinaikos'taki görev süremin sonunda sona erecek olan 3 yıllık yeni bir sözleşme teklif ettiği bildirildi. Yunan medyasına göre Trabzonspor, Panathinaikos kaptanına yıllık 1 milyon € garanti verdi. Samsunspor-Trabzonspor maçının biletleri dün öğleden sonra satışa çıktı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.