Modafen coştu bir kere

Modafen coştu bir kere

İstanbul Süper Amatör Lig klasman grubunda zirve takipçisi iki takımın mücadelesinde gülen taraf 2-1′lik skorla Modafen oldu.

 İstanbul Süper Amatör Lig klasman grubunda zirve takipçisi iki takımın mücadelesinde gülen taraf 2-1′lik skorla Modafen oldu.

 
Merkezefendi Sahasında oynanan karşılaşmada Emre Kosif, Celal Eser, Efe Kurtuluş ve Ziya Aydemir hakem dörtlüsü görev yaptı. Yaklaşık ikiyüzelli kadar taraftarın takip ettiği mücadeleye Avcılar Belediyespor daha etkili başlamasına rağmen ilk önemli atak Modafen’den geldi; 8. dakikada Yunus Emre’nin vuruşu üst direkte patladı. 15. dakikaya kadar Avcılar Belediyespor Evren’le ataklar geliştirdi ancak golü bulan taraf 16. dakikada Yunus Emre ile Modafen oldu, 0-1.
Golden sonra oyun daha dengeli bir seyir izlese de 27. dakikada Ercan’ın golüyle Avcılar Belediyespor skora tekrar eşitliği getirdi, 1-1.
Kalan dakikalarda başka gol olmayınca devre bu skorla sona erdi.
 
İkinci yarıya Modafen baskılı başladı ve devrenin ilk on dakikasında özellikle sağ kanattan etkili bindirmeler yaptılar.
65. dakikada yine sağ kanattan gelişen bir Modafen atağında Emrah’ın içeri çevirdiği top üst direkten auta gitti.
80. dakikaya kadar oyunda tempo biraz düşmüşken 81. dakikada orta sahadan savunma arkasına atılan uzun pasa iyi hareketlenen Yunus Emre kendisinin ve takımının ikinci golünü atarak karşılaşmada Modafen’i bir kez daha öne geçirdi, 1-2.
Golden sonra Avcılar Belediyesporlu oyuncuların hakem Emre Kosif’e yoğun itirazları vardı ve o karmaşa arasında Avcılar Belediyespor’dan Tolga direkt kırmızı kartla oyundan iharaç edildi.
Bu dakikadan sonra oyunda tempo bir hayli yükseldi. Modafen Emrah ve Aziz’le, Avcılar Belediyespor ise Ali Kemal ve Tayfun’la girdiği pozisyonlarda golü bulamadı. Özellikle Tayfun’un iki kritik kafa vuruşunda Modafen kalecisi Bekir yaptığı kurtarışlarla takımının üç puanı almasında önemli rol oynadı.
Toplamda yedi dakikalık uzatmanın ardından maçın son düdüğüyle birlikte Avcılar Belediyesporlu oyuncular ve teknik heyetin hakem triosuna yoğun tepkisi vardı. Bu esnada kırmızı kart görerek oyundan ihraç edilen Avcılar Belediyesporlu Tolga hakemin yanına gelerek kendisinden özür diledi. Hakem Emre Kosif ise kendisine neden kırmızı kart gösterdiğini anlatarak oyuncunun elini sıktı.
 
Bu skorla Modafen üst üste üçüncü galibiyetini alarak bitime bir hafta kala Bölgesel Amatör Lig’e çıkabilmek adına önemli bir galibiyet almış oldu.
 
NOT: Saha komiseri Yaşar Oğuz Türkmen’e yardımlarından dolayı teşekkürler.












Haber-Foto : Ulaş Bütüner
kaynak : yerelfutbol.org

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.