Modafen klasman için gün sayıyor

Modafen klasman için gün sayıyor

İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grubta klasman grubuna kalma mücadelesi veren Modafen, Alemdağ Stadında grubun güçlü takımlarından Gümüşsuyu'nu misafir etti. Mücadeleyi 3-1 kazanan ev sahibi Modafen rakibi Galata'nın yenilgisiyle sevincini ikiye katladı.

 İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grubta klasman grubuna kalma mücadelesi veren  Modafen, Alemdağ Stadında grubun güçlü takımlarından Gümüşsuyu'nu misafir etti. Mücadeleyi 3-1 kazanan ev sahibi Modafen rakibi Galata'nın yenilgisiyle sevincini ikiye katladı.
Can Cengiz, Emrullah Öğtelik ve Yakup Akbaşoğlu hakem triosunun yönettiği mücadeleye ev sahibi Modafen hızlı başladı. Klasman grubuna kalmak için kazanmaktan başka çaresi olmayan Modafen 17.dakikada Furkan'ın ayağından bulduğu gol ile 1-0 öne geçti. Farkı açmak için baskılarını sürdüren Çekmeköy temsilcisi 19.dakikada farkı ikiye çıkardı, Emrah'ın pasını iyi değerlendiren Erkan attığı gol ile skoru 2-0 yapan golü kaydetti. İlk yarı Modafen'in üstünlüğü ile geçildi. 
2. Yarı Gümüşşuyu etkili başladı.
İkinci yarıya hızlı başlayan Beykoz temsilcisi Gümüşsuyu 50.dakikada penaltı atışı kazandı, topun başına geçen Yavuz topu filelere yollayarak farkı bire indirdi 2-1. Bu golden beraberlik golü içinde ataklar yapan Yeşil Beyazlılar geriye çekilen Modafen karşısında pozisyon yakalamasına rağmen başarılı olamadı. Karşılıklı ataklarla geçilen mücadelenin son bölümlerinde seyircisininde desteğini arkasına alan Modafen Emrah, Erhan ve Yunus Emre ile net pozisyonları değerlendiremedi. 85.dakikada Modafen farkı ikiye çıkaran golü Yunus Emre ile bulunca rahatladı 3-1. Bu galibiyetle 3 puanı hanesine yazdıran Modafen takımı rakibi Galata'nın yenilmesiyle son haftaya avantajlı girdi, Kırmızı Siyahlılar Perşembe günü oynayacağı son lig maçında Küçükçekmece ile deplasmanda karşılacak.



















Haber-Foto : Murat Nazik

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.