Modafen’den muhteşem dönüş

Modafen’den muhteşem dönüş

İstanbul Süper Amatör Lig 10.hafta mücadelesinde Feriköy ile Modafen, Merkezefendi Stadı’nda karşı karşıya geldi.6 gol ve bir kırmızı kartın çıktığı mücadelede iki kez yenik duruma düşen Modafen karşılaşmadan 4-2′lik skorla galip ayrıldı ve üç puanın

 İstanbul Süper Amatör Lig 10.hafta mücadelesinde Feriköy ile Modafen, Merkezefendi Stadı’nda karşı karşıya geldi.

6 gol ve bir kırmızı kartın çıktığı mücadelede iki kez yenik duruma düşen  Modafen karşılaşmadan  4-2′lik skorla galip ayrıldı ve üç puanın sahibi oldu.

Üst Klasman Hakemi Volkan Bayarslan’ın yönettiği yardımcılıklarını Ulusal Yardımcı Hakem Sedat Etik ve Bölgesel Yardımcı Hakem Selim Konukçu’nun yaptığı zorlu doksan dakikanın ilk golü Feriköy takımından geldi. 21.dakikada Modafen ceza sahasına yapılan ortada topu önünde bulan Ömer müsait durumdaki Halit’e pasını aktardı. Halit’in sağ ayağının içiyle düzgün vuruşu ağlarla buluştu 1-0.

İlk yarının bitimine beş dakika kala 40.dakikada sol taç çizgisi önünde kazanılan serbest vuruşta topun başına Erkan geçti. Erkan’ın Feriköy ceza sahasına gönderdiği topa kimse dokunamadı, kaleye yönelen top herkesin bakışları arasında ağlara gitti ve skora denge geldi 1-1. İlk yarı karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.

İkinci yarının ilk tehlikeli atağı Modafen takımından geldi. Sol kanatta topla buluan Cem, Feriköy ceza sahasına girdi, altı pasa ortasında Sezgin kademeye girerek mutlak bi golü önledi. Mücadelenin 59.dakikasında birçok pozisyonda karşı karşıya gelen Orçun-Serhat mücadelesinde karşılaşmanın hakemi Volkan Bayarslan, Serhat’ın müdahalesini faul olarak değerlendirdi. Modafen takımının beraberlik golünü bulduğu yerin bir metre önünde olan pozisyonda topun başına geçen İsmail’in güzel ortasına Orçun kafayı vurdu ve Feriköy 2-1 öne geçti.

Modafen takımı beraberlik sayısı için fazla beklemedi. 66.dakikada sağ kanattan Emrah’ın pası kısa düştü. Feriköy oyuncusu Uğur topu kontrol etmek isterken kaleye yönelen topa genç golcü Yusuf hareketlendi. Topu önünde bulan Yusuf kaleci Cem’in üzerinden sert vuruşla skora dengeyi getirdi 2-2.

3 dakikada iki gol bir kırmızı
Oldukça tempolu geçen mücadelede Modafen takımı 83.dakikada öne geçti. Günün başarılı ismi Sercan’ın yerine oyuna dahil olan Yunus takımının üçüncü golüne imza attı. Feriköy ceza sahasına yapılan ortada kaleciden önce topa sahip olan Yunus, Cem’in üzerinden topu aşırtarak ağlarla buluşturdu 2-3. Gol sonrasında Yunus’un, Feriköy yarı alanını geç terketmesi üzerine Mustafa-Yunus tartışmasında mücadelenin hakemi Mustafa’ya sarı kartını çıkarttı. Modafen yarı sahasında rakibine faul yapan Mustafa yerde yatan oyuncuya doğru  müdahalede bulununca karşılaşmanın hakemi Volkan Bayarslan, Mustafa’yı ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun alanı dışına gönderdi.

86.dakikada beraberlik için Modafen kalesine yüklenen Feriköy defansında boşluklar verdi. Feriköy yarı alanına atılan uzun topla buluşan Yunus kaleci Cem’in ayaklarının dibinden topu ağlara gönderdi ve maçın skorunu belirledi 2-4.

Modafen takımınının genç oyuncuları Yusuf, Yunus ve özellikle Sinan Göçer oynadığı etkili futbolla göz doldururken, Modafen aldığı galibiyet ile puanını 16′ya yükseltti, Feriköy ise 14 puanda kaldı.

STAT: Merkezefendi 
HAKEMLER: Volkan Bayarslan, Sedat Etik, Selim Konukçu 
FERİKÖY: Cem, Uğur Gücemen, Sezgin, Sait, Ömer, Uğur Turan, Onur (Ümit), Halit (Cihan), Orçun, 
İsmail (Cihan), Mustafa 
MODAFEN: Atalay, Emirhan (Furkan), Selim, Sinan, Celal, Aziz, Emrah, Erkan (Gökay), Yusuf, 
Sercan (Yunus), Cem 
KIRMIZI KART: 85.Dk Mustafa (Feriköy)
GOLLER: 24.Dk.Halit, 60.Dk. Orçun/ 43.Dk. Erkan, 66.Dk.Yusuf, 83.Dk,86.Dk. Yunus




















Haber : Erdem Sağolan
Foto : Öner Yığrık
kaynak : yerelfutbol.org

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.