Nişantaşı, Tuna'dan rövanşı aynı skorla aldı 1-0

Nişantaşı, Tuna'dan rövanşı aynı skorla aldı 1-0

Süper Amatör Lig 2. Grubun zirve mücadelesinde, bugün Feriköy Sahasında, Nişantaşı ve Bayrampaşa Tunaspor Futbol Takımları karşı karşıya geldi.

Süper Amatör Lig 2.Grubun zirve mücadelesinde, bugün Feriköy Sahasında, Nişantaşı ve Bayrampaşa Tunaspor Futbol Takımları karşı karşıya geldi. Maçın 63.dakikasında Hilmican Ercan'ın attığı golle, ev sahibi Nişantaşıspor karşılaşmayı 1-0 galibiyetle tamamlayarak, Lider Bayrampaşa Tunaspor'la arasında ki puan farkını 1'e indirdi.

Karşılaşma öncesinde,hafta içi hayatını kaybeden (TFF) eski Başkanvekili Orhan Saka'nın anısına 2 dakikalık saygı duruşu yapıldı.
Karşılaşmanın ilk ciddi atağını 9.dakika'da konuk Bayrampaşa Tunaspor geliştirdi. Sol taraftan ceza sahasına giren Semih Küçük'ün ortaya çevirdiği top Nişantaşı Kalecisi Seyitcan'da kaldı.13.dakika'da bu sefer ev sahibi Nişantaşıspor Kaptan Sevdet'le kullandığı firikik atışında, güneş'in de etkisi ile Tunaspor Kalecisi Selçuk bu topu güçlükle bloke etti. Maçın 15.dakikasında Nişantaşı adına Eyüp sol taraftan getirdiği topu ceza sahasında Yusuf'a çıkardı onun dönerek vuruşunda top Tunaspor yan direğine çarparak oyun alanına geri döndü. Maçın 38.dakikasında Nişantaşı savunması Ceza sahasına girerken Tunaspor Kaptanı Emin'i faulle durdurdu. Kazanılan firikik atışını Kaptan Emin direğin üstünden dışarı attı. İlk yarı karşılıklı ataklarla 0-0 berabere tamamlandı.
İkinci yarının,daha henüz ilk dakikası'nda,46.dakika'da Kaptan Emin Tunaspor adına yayın üzerinden çok sert vurduğu top yandan aut'a gitti. Maçın 48.dakikasında Berkan sağ taraftan kullandığı serbest vuruşta,ceza sahası içerisinde Aykut'un ön direkte aşırdığı topu Berkay kafayla aut'a atınca Tunaspor bu önemli fırsattan yararlanamadı. Karşılaşmanın 63.dakikasında sol taraftan aldığı pasla,yayının üzerinde buluşan Hilmican Ercan sert bir vuruşla Kaleci Selçuk'un sağından topu filelere yollayarak Nişantaşıspor'u 1-0 öne geçiren golü attı. Tunaspor bu golden sonra oyunu Nişantaşıspor yarı alanına yıkmaya çalıştı. Maçın 69.dakikasında uzun pası kovalayan Eren Ziya,oyuna sonradan dahil olan Semih Şahin'e çok müsait bir gol pozisyonu hazırladı. Semih Şahin yakın mesafeden bu topu aut'a attı. Geriye kalan zaman diliminde,başka gol sesi çıkmayınca Nişantaşıspor karşılaşmayı Hilmican Ercan'ın,63.dakika'da attığı golle 1-0 kazandı.
SAHA: Feriköy Sahası
HAKEMLER : Serdar Akkoçoğlu,Oktay Önge,Altay Yılmaz,
SAHA KOMSERİ : Kemal Meriç
NİŞANTAŞISPOR : 1
Seyitcan,Sonat,Emir,Batuhan,Cüneyt,Abdullah,Yusuf,(Serhat 90+2),Sevdet,(İrfan 85),Metin,(Emrah 77),Hilmican,Eyüp,
TEKNİK DİREKTÖR : Mehmet Kaplan
BAYRAMPAŞA TUNASPOR : 0
Selçuk,Berkay,Arif,Aykut,Orhan,Berkan,Emin,Kerem,Cüneyt,Semih Küçük,(Semih Şahin 66),Eren Ziya,
TEKNİK DİREKTÖR : Ata Haluk Yalın
SARI KARTLAR :Sevdet 41,Cüneyt 47,Arif 48,Berkay 85,Seyitcan 90+3,













Haber-Foto : Selim Açan

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.