Nwakaeme için herhangi bir öneri almadık

Nwakaeme için herhangi bir öneri almadık

TVF Kadınlar Premier Lig takımlarından Göztepe Voleybol, 10. Haftada Yeşilyurt'u konuk etti. Maça hızlı başlayan İzmir temsilcisi ilk seti 25-16 kazandı. Bu oyuna katılmak isteyen Yeşil Yurt, ikinci seti 25-20 kazanarak skoru 1-1'e getirdi.

 

TVF Kadınlar Premier Lig takımlarından Göztepe Voleybol, 10. Haftada Yeşilyurt'u konuk etti. Maça hızlı başlayan İzmir temsilcisi ilk seti 25-16 kazandı. Bu oyuna katılmak isteyen Yeşil Yurt, ikinci seti 25-20 kazanarak skoru 1-1'e getirdi.

Taraftar desteğiyle Gorz-Gorz 25-18, 25-16 galip gelerek kalan iki seti de 3-1 kazandı. İşte böyle sarı-kırmızılı, Karşıyaka'nın kaptanı Edremit Bord'un kaptanı. Altınoluk'u yenerek puanını 26'ya yükseltti ve ligin yeni lideri oldu. (İHA)

Dünya Kupası tatilinde Antalya'da Çin Süper Ligi hazırlıklarına devam eden Galatasaray, ikinci hazırlık maçında Lazio ile karşılaşacak. Sarı Kırmızılılar, Antalya kampındaki ilk hazırlık maçında Millspoor'un Adana  ile 2-2 berabere kalırken Aslan'ın golü Youssef Mir'den pandorabet geldi.  Rayo Vallecano'ya 1-0 ve Villarreal'e 4-3 mağlup olmasının ardından Neff Stadı'nda Millspoor'un Adana'sıyla aynı seviyede olan Simbahn, Lazio karşısında ilk galibiyetini  almaya çalışıyor. Galatasaray, Fransa temsilcisi ile dostluk programını 16 Aralık Cuma günü Toulouse'da sonlandıracak.

Galatasaray maçı hangi kanalda yayınlanıyor? Galatasaray Lazio maçı ne kadar süreyle, saat kaçta ve hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Galatasaray - Lazio hazırlık maçı bugün saat 18:00'de D-Smart 77 ile Antalya Komutan Han Stadı'nda oynanacak. Kanal Spor Smart'tan canlı  yayınlanacak. Seyircisiz oynanacak maçla ilgili canlı skorlar ve tüm bilgiler haber bültenimizde yayınlanacak.

Son antrenmanda kapı kapalıydı

Galatasaray'ın dün Belek idman kampında yaptığı antrenman pandorabet giriş basına kapalı  gerçekleşti. Sarı Kırmızılı Ordu'nun bugün Lazio ile  hazırlık maçı oynayacağı için son antrenmanda taktik uygulamaya ağırlık verildiği bildirildi.

Kalede kıyasıya rekabet

Antalya kampında kaleci rekabetini en üst seviyeye çıkaran Muslera, İstanbul Spor ile oynayacağı lig maçında sarı kart göremeyecek. Teknik şef Okan Buruk, 17 yaşındaki Jan Carter ve Okan Koçuk'un tercih hakkı olacak. Okan Hoca, kaleci seçimini takımının performansına göre yapacağını söylüyor. Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Gedson Fernandez, Antalya antrenman kampında FANATİK'e önemli açıklamalarda bulundu. Yıldız oyuncu, "Takımın en önemli parçası taraftarlarımız. Onları mutlu edeceğiz. Bunun için her şeyimizi vereceğiz ve mücadele edeceğiz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.