O transfer için yeni formül bulundu!

O transfer için yeni formül bulundu!

28 yaşındaki futbolcunun kapısını çalacak olan Kara Kartal, transferi ocak ayında tamamlamayı planlıyor

28 yaşındaki futbolcunun kapısını çalacak olan Kara Kartal, transferi ocak ayında tamamlamayı planlıyor. Aksi takdirde dönem sonunda transfer programım ücretsiz olacaktır. Aslan'ın Lyon'dan istediği tek oyuncu Dembele değil. Sarı-kırmızılı ekip, milli savunma oyuncusu Cenk Özkaçar'ı renkleriyle ilişkilendirmek istiyor. Ligue 1 ekiplerinden Valencia'da görev süresinin sonuna kadar kiralık olarak forma giyen 22 yaşındaki oyuncu, La Liga ekibiyle çıktığı 3 maçta mutluluğu yakalamayı başardı. Galatasaray, Cenk'i ele geçirme planları yapıyor.

Lyon'un eli kuvvetli değil

Üst transfer Elden Timur'un Dembele-Cenke ikilisi için Lyon'a ilk kez 5 milyon avroluk teklif verdiği anlaşılıyor. Görev süremin sonunda sözleşmesi sona eren Dembele, bu yaz serbest kalacağı için Ligue 1 temsilcileriyle yapılan transfer müzakerelerinde cashbet güçlü bir etkiye sahip olmayacak. Galatasaray yönetimi bu varlığı iyi değerlendirmek istiyor. Dembele ve Cenk Özkaçar transferlerinde ise sezon sonunda Icardi-Nelson ikilisinin yollarını ayırması ihtimaline karşı önlem alınacak.

Trabzonspor'a harcanacak planlar, Futbol İzleme Komitesi'nin devre arasında detaylı bir kadro listesi hazırlamasıyla netlik kazandı. Şampiyonluğun ardından takımın kanını değiştiren Bordeaux Maville, takıma 13 yeni isim kazandırdı. Net maaş bütçesi 35 milyon euro düzeyine ulaşmış olsa da Ocak ayındaki davranışı daha  ölçülü olacak. UEFA'nın Finansal Fair Play kurallarına ve Bankalar Birliği Sözleşmesi'ne büyük önem veren yönetim, finansal cashbet giriş sıkıntı istemiyor. Trabzonspor'un dış yardım kotası dolduğundan takımdan ayrılan oyuncuların durumuna göre işlem yapılacak. Takım ayrılırsa, bir fırsat transferi gerçekleşir.

Görevimin başında, transfer geliri harcamalarında rekor kıran yönetim, oyuncu satışlarından 18,5 milyon Euro ve referanslardan Euro'dan 18,8 milyon Euro kazandı. Teknik direktör Abdullah Afqi son yaptığı açıklamada, "Kulübün çıkarları doğrultusunda hareket edeceğiz. Ekonomik durum açık. Dikkatli ilerlememiz gerekiyor" dedi.

Fenerbahçe, Al Ahli'den Ezjan Alioski'yi kadrosuna katarak sol bek arayışına son verdi. Sarı lacivert forma giyen Makedon, ligdeki ilk ve tek golünü Millspole Nets'in Adana formasıyla kaydetti. 30 yaşındaki futbolcu, kariyerinin en özel anlarından biri olduğunu söyledi. Alioski, "Kariyerimde çok gol attım. Tek favorim Adana Demir'e attığım gol. Fenerbahçe'deki ilk golümdü ve bunu asla unutmayacağım" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.