Olay çıkaran taraftarların avukatı: Öldürürüm seni!

Olay çıkaran taraftarların avukatı: Öldürürüm seni!

Bakırköy Ahmet Cömert Spor Salonu’nda dün akşam, Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'nin 2. haftasında Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanan karşılaşmada çıkan olaylarla ilgili gözaltı sayısı 16’ya yükseldi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği’nde sorgulamaları yapılan her iki takımın taraftarlarından olulaşan kişilerden 13’ü sağlık kontrolünden geçirildi.

Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülen şüphelilerin emniyet çıkışı sırasında avukatları basın mensuplarına saldırdı.

Gözaltındaki Galatasaraylı taraftarların avukatı Serdar Öktem, “Terörist mi çekiyorsunuz" diyerek basın mensuplarına bağırdı. Basın mensuplarının üzerine yürüyen Öktem, kendisine tepki gösteren bir basın mensubunu, “Öldürürüm seni" diyerek tehdit etti.

Basın mensuplarının ısrarlı soruları üzerine Öktem açıklama yaparak, “Biz sabahtan beri yardımcı olmaya çalışıyoruz. Burada tekerlekli sandalyeye yapılan bir hakaret söz konusu. Burada olayı büyütüp polemik hale getirmenin bir anlamı yok" dedi.

Kendisinin Galatasaray kulübünün avukatı olmadığını sadece gözaltındaki kişilerden bazılarının avukatı olduğunu belirten Öktem, “Bunu yapan Galatasaray taraftarı değil. Bunu yapanlar arasında Galatasaraylıların olduğu bir tane görüntü yok. Beşiktaşlı taraftarın o maça girmesi yasak. Ona rağmen maça girmişler. Başlı başına suç işleyen Beşiktaş taraftarıdır" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.